رئیس سازمان حج و زیارت اعلام کرد: تاکنون 1000 زوج جوان برای تشرف به عمره ثبتنام کردند و بنا داریم هر چقدر تقاضا از طرف مزدوجین 1404 ثبت شود، بدون نیاز به فیش ثبتنام را انجام دهیم.
نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس سازمان حج با اشاره به تدابیر اتخاذ شده برای افزایش رضایتمندی زائران در این دوره از عمره اعلام کرد: به کیفیت و نزدیکی هتلها در مکه و مدینه به مسجدالحرام و حرم نبوی(ص) توجه ویژه شده است و امیدواریم شاهد افزایش رضایتمندی زائران باشیم.
بیات درخصوص طرح تشویقی اعزام خارج از نوبت زوجهای جوان به سرزمین وحی نیز گفت: تاکنون ۱۰۰۰نفر از زوجها برای تشرف به عمره ثبت نام کردند و بنا داریم هرچقدر تقاضا از طرف مزدوجین ۱۴۰۴ ثبت شود، بدون نیاز به فیش ثبت نام را انجام دهیم و یک مقدمه شیرین برای زندگی مشترک این عزیزان فراهم شود.