نورنیوز https://nournews.ir/n/241015
کد خبر: 241015
1 شهریور 1404

آمار شمار شهدای گرسنگی و سوءتغذیه به ۲۸۱ نفر رسید


در غزه، شمار شهدای گرسنگی و سوءتغذیه به 281 نفر رسید. وزارت بهداشت فلسطین گزارش داده که در 24 ساعت گذشته 8 نفر دیگر جان خود را از دست داده‌اند، که در میان آن‌ها 2 کودک نیز وجود دارند.

نورنیوز - گروه بین الملل: وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه گزارش داده که در ۲۴ ساعت گذشته، ۸ نفر دیگر بر اثر سوءتغذیه جان خود را از دست داده‌اند. در میان این افراد، دو کودک نیز دیده می‌شوند. این موضوع باعث افزایش شمار کل شهدای گرسنگی و سوءتغذیه در غزه به ۲۸۱ نفر شده است که ۱۱۴ نفر از آنان کودک هستند.

مدیر مجتمع پزشکی شفا در غزه نیز نسبت به وضعیت بحرانی هشدار داد و اعلام کرد: «در حال حاضر ۳۲۰ هزار کودک در غزه دچار سوءتغذیه حاد شده‌اند و تمامی مجروحان بستری در بیمارستان‌ها نیز از این مشکل رنج می‌برند.» او افزود که سوءتغذیه به یک بحران جدی تبدیل شده و تأثیرات آن به زمان طولانی برای درمان و بهبود نیاز دارد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: شهدای غزه / کودکان غزه / وزارت بهداشت فلسطین / بحران در غزه / آمار شمار شهدای گرسنگی