نورنیوز https://nournews.ir/n/240952
کد خبر: 240952
1 شهریور 1404

اقتصاد آلمان در مسیر رکود


در سه ماهه دوم سال جاری میلادی، اقتصاد آلمان 0.3 درصد کاهش یافته است که این نزول نسبت به پیش‌بینی‌های اولیه بسیار بیشتر بوده است.

نورنیوز - گروه بین الملل: اقتصاد آلمان در سه ماهه دوم سال جاری میلادی، در مقایسه با سه ماهه اول، ۰.۳ درصد کاهش یافت که این کاهش به طور قابل توجهی بدتر از پیش‌بینی‌های اولیه بود.

طبق گزارش اولیه اداره آمار فدرال آلمان، تولید ناخالص داخلی آلمان در دوره آوریل تا ژوئن نسبت به سه ماهه اول سال میلادی جاری ۰.۱ درصد کاهش پیدا کرده است که این کاهش به تضعیف منطقه یورو متشکل از ۲۰ کشور نیز کمک کرده است.

این دفتر اعلام کرده که داده‌های منتشرشده نشان می‌دهد تولید بخش‌های تولیدی و صنعت ساخت و ساز در ژوئن کمتر از انتظار بوده و هزینه‌های خانوار نیز در این مدت به سمت کاهش حرکت کرده است. این کاهش پس از رشد ۰.۳ درصدی در سه ماهه اول سال جاری اتفاق افتاده است.

اقتصاد آلمان در دو سال گذشته روندی کاهشی داشته است. دولت فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان، از زمان به قدرت رسیدن در تاریخ ۶ مه، احیای اقتصادی را به عنوان اولویت اصلی خود قرار داده است.

دولت آلمان برنامه‌هایی برای تشویق سرمایه‌گذاری آغاز کرده و یک صندوق ۵۰۰ میلیارد یورویی (معادل ۵۸۲ میلیارد دلار) برای بازسازی زیرساخت‌های فرسوده این کشور در ۱۲ سال آینده ایجاد کرده است. علاوه بر این، وعده کاهش بروکراسی اداری و تسریع روند دیجیتالی شدن کشور داده شده است.

طبق گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، گروهی از ده‌ها شرکت در ماه گذشته متعهد شدند که در سه سال آینده حداقل ۶۳۱ میلیارد یورو (۷۳۱.۷ میلیارد دلار) در آلمان سرمایه‌گذاری کنند. این مبلغ شامل برخی سرمایه‌گذاری‌های از پیش برنامه‌ریزی‌شده بوده، اما به منظور ارسال سیگنالی از اعتماد به اقتصاد آلمان طراحی شده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: صدراعظم آلمان / اقتصاد آلمان / احیای اقتصادی / بازسازی زیرساخت‌های فرسوده