نورنیوز https://nournews.ir/n/240924
کد خبر: 240924
31 مرداد 1404

افغانستان ادعای پاکستان درباره حضور داعش در این کشور را رد کرد


هیات حاکمه سرپرستی افغانستان ادعای نماینده پاکستان در جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد مبنی بر وجود نیروهای گروه تروریستی داعش در این کشور را رد کرد و گفت که گروه داعش در افغانستان نابود شده و دیگر تهدیدی به شمار نمی‌رود.

نورنیوز-گروه بین الملل: وی افزود:‌ اگر هم در جایی نیروهای آنها (داعش) مشاهده شده، توسط نیروهای امنیتی افغانستان تحت تعقیب قرار گرفته اند.

سخنگوی هیات حاکمه سرپرستی افغانستان ادامه داد:‌ در افغانستان این گروه (داعش) تهدید به حساب نمی آید و در بیرون افغانستان و کشورهای دیگر در این زمینه تشویش می شود که کمپینی برای داعش به حساب می آید و تلاش می شود این پدیده (داعش) بزرگنمایی شود.

مجاهد افزود: خواهان آن هستیم که واقعیت ها مد نظر قرار گیرد و در این مورد از حرکات و ارائه اطلاعات نادرست خودداری شود.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: شورای امنیت سازمان ملل متحد / سرپرستی افغانستان / گروه تروریستی داعش / نماینده پاکستان / هیات حاکمه