نورنیوز https://nournews.ir/n/240917
کد خبر: 240917
31 مرداد 1404

استقلال یکی از بهترین تیم‌های تاریخ را تشکیل داد


سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال اعلام کرد که پس از پیگیری‌های گسترده در فصل نقل‌وانتقالات، ترکیب تیم به شکل کامل و قدرتمند بسته شده و آماده رقابت‌های پیش‌رو است.

نورنیوز-گروه ورزشی: علی تاجرنیا، سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، امروز (جمعه) در حاشیه تمرین تیم، درباره جذب یاسر آسانی و موسی جنپو گفت: «وقتی خوشحالی هواداران استقلال را می‌بینم، برای من بالاترین خوشحالی رقم می‌خورد. این دو بازیکنان بزرگی هستند و به طور حتم در ادامه لیگ بسیار کمک حال ما خواهند بود.»

او ادامه داد: «خوشبختانه با تلاش‌های مدیریت قبلی، علی نظری جویباری، و همچنین همکاری اعضای هیأت‌مدیره و کمیته نقل‌وانتقالات، شرایطی فراهم شد که توانستیم یکی از بهترین ترکیب‌های تاریخ استقلال را ببندیم. البته در یکی دو پست جای خالی داریم که به‌زودی با جذب بازیکنان جدید پر خواهد شد و تیم ما از هر نظر کامل خواهد بود.»

تاجرنیا افزود: «استقلال تیم قدرتمندی بسته است و هم بازیکنان اصلی و هم نفرات ذخیره در حد و اندازه نام بزرگ استقلال هستند. امیدوارم در پایان فصل نتیجه تمام این تلاش‌ها دیده شود و استقلال به موفقیت‌های بزرگی برسد.»

در پایان، سرپرست مدیرعاملی استقلال اظهار داشت: «قرار بود یاسر آسانی از نیم‌فصل دوم به استقلال اضافه شود، اما با پیگیری‌های انجام‌شده توانستیم رضایت‌نامه‌اش را زودتر دریافت کنیم و او را به تیم اضافه کنیم.»


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: فوتبال / استقلال / تیم فوتبال استقلال / بازیکنان / کادر بازی