نورنیوز https://nournews.ir/n/240718
کد خبر: 240718
30 مرداد 1404

غرامت سنگین فسخ قرارداد شش بازیکن مس رفسنجان


در ساعات پایانی نقل‌وانتقالات تابستانی، باشگاه مس رفسنجان شاهد فسخ یک‌جانبه قرارداد شش بازیکن به‌دستور رسول خطیبی شد که باعث تحمیل هزینه‌ای سنگین معادل 48 میلیارد تومان به این باشگاه شد.

نورنیوز - گروه ورزشی : در ساعات پایانی نقل‌وانتقالات تابستانی، باشگاه مس رفسنجان با تصمیم رسول خطیبی، شاهد یک رخداد بی‌سابقه بود. شب گذشته، قرارداد شش بازیکن این تیم به‌صورت یک‌جانبه فسخ شد که باعث تحمیل هزینه‌ای بالغ بر 48 میلیارد تومان به باشگاه مس رفسنجان شد.

این تغییرات ناگهانی شامل محسن فروزان دروازه‌بان با قرارداد 12 میلیارد تومانی، حامد پاکدل مهاجم محبوب خطیبی با قراردادی به ارزش 15 میلیارد تومان و امیرمهدی جانملکی با همین مبلغ بود. علاوه بر این، سه بازیکن جوان دیگر شامل عرفان شهریاری، ماهان کاکو و امیرحسین امانی‌پور با مبالغ کمتر، از تیم جدا شدند. مجموع خسارت‌های مالی وارد شده به باشگاه مس رفسنجان به 48 میلیارد تومان رسید، تنها به دلیل فسخ یک‌جانبه قرارداد این شش بازیکن.

گزارش‌ها نشان می‌دهد که حسن جعفری، کاپیتان سابق تیم مس، هنوز وضعیت قراردادش مشخص نیست. وی با قراردادی 15 میلیارد تومانی در تیم باقی مانده است و خبری از فسخ قرارداد یا انتقال به باشگاهی دیگر منتشر نشده است.

طبق قوانین موجود، بازیکنانی که قراردادشان به‌طور یک‌جانبه فسخ شده‌اند، می‌توانند علاوه بر دریافت مبلغ کامل قرارداد، جریمه‌های مضاعفی نیز به باشگاه تحمیل کنند. این فسخ‌ها می‌توانند مشکلات جدی برای باشگاه مس رفسنجان به وجود آورند.

علاوه بر این، نکته عجیب این است که رسول خطیبی خود شخصاً بازیکنانی چون فروزان و پاکدل را انتخاب کرده بود و در مورد سایر بازیکنان می‌توانست تصمیم‌گیری‌های به موقع‌تری انجام دهد تا از پرداخت چنین خسارت‌های سنگینی جلوگیری کند.

در نهایت باید دید مسئولان باشگاه مس رفسنجان و شرکت مس چگونه به این تصمیمات و پیامدهای ناشی از آن واکنش نشان خواهند داد.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: مس رفسنجان / نقل‌وانتقالات تابستانی / رسول خطیبی / فسخ یک‌جانبه قرارداد