نورنیوز https://nournews.ir/n/240651
کد خبر: 240651
30 مرداد 1404

برلین خواستار آتش‌بس فوری و پایدار در فلسطین شد


دولت آلمان با محکوم کردن تهاجم نظامی و شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی، این اقدامات را نقض قوانین بین‌المللی دانست. برلین خواستار آتش‌بس فوری و پایدار شد و تأکید کرد شهرک‌سازی اسرائیل مانع تحقق راه‌حل دو دولتی و پایان اشغالگری در کرانه باختری است.

نورنیوز-گروه بین الملل:دولت آلمان موضعی صریح علیه اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی اتخاذ کرد. «اشتفن میر»، معاون سخنگوی دولت آلمان، روز چهارشنبه در کنفرانسی مطبوعاتی در برلین اعلام کرد: «ما تشدید این اقدام نظامی را رد می‌کنیم و از همه طرف‌ها و جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که با آتش‌بسی فوری و پایدار، این درگیری را پایان دهند.»

وی تأکید کرد که آلمان با تمام ابزارهای موجود برای تحقق چنین آتش‌بسی تلاش خواهد کرد و در عین حال فشارها برای آزادی همه اسرا را افزایش می‌دهد.

از سوی دیگر، «یوزف هینترزهر»، معاون سخنگوی وزارت خارجه آلمان، در نشست خبری جداگانه‌ای نسبت به شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در شرق بیت‌المقدس واکنش نشان داد و گفت: «موضع دولت آلمان در این زمینه روشن است؛ ما قویا آن را رد می‌کنیم.»

او با اشاره به قطعنامه‌های شورای امنیت و قوانین بین‌المللی، تصریح کرد که شهرک‌سازی اسرائیل نقض آشکار این مقررات است و روند دستیابی به راه‌حل دو دولتی و پایان اشغالگری در کرانه باختری را که مورد تأکید دیوان بین‌المللی دادگستری است، تضعیف می‌کند.

تحلیلگران معتقدند موضع اخیر برلین، فشار دیپلماتیک بیشتری بر تل‌آویو وارد خواهد کرد؛ به‌ویژه در شرایطی که جامعه جهانی نسبت به تشدید خشونت‌ها در فلسطین واکنش‌های انتقادی گسترده‌ای نشان داده است.

این مواضع نشان می‌دهد که مخالفت با شهرک‌سازی و تهاجم نظامی رژیم صهیونیستی به موضوعی جدی در روابط خارجی آلمان بدل شده و احتمالاً در مجامع بین‌المللی پیگیری خواهد شد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: فلسطین / آلمان / رژیم_صهیونیستی / شهرک_سازی