نورنیوز https://nournews.ir/n/240580
کد خبر: 240580
29 مرداد 1404

عیسی آل‌کثیر رسماً از استقلال جدا شد


بازیکن جدید استقلال، عیسی آل‌کثیر، پس از امضای قرارداد، بدون حضور در تمرینات یا عکس رسمی، از جمع شاگردان ساپینتو خارج شد.

نورنیوز-گروه ورزشی: فصل نقل‌وانتقالات باشگاه استقلال با اتفاقی غیرمنتظره همراه شد. عیسی آل‌کثیر، مهاجم سابق پرسپولیس که امضای قراردادش با استقلال سروصدای زیادی به پا کرده بود، بدون اینکه حتی یک روز به صورت رسمی به عنوان بازیکن این تیم معرفی شود، قرارداد خود را فسخ کرد.

فشار هواداران ناراضی و تغییرات در برنامه‌های فنی باشگاه، مانع از حضور آل‌کثیر در جمع آبی‌پوشان شد و باعث شد این انتقال نیمه‌تمام باقی بماند.

بدین ترتیب، یکی از پرحاشیه‌ترین نقل‌وانتقالات تابستانی خیلی زود خاتمه یافت و آل‌کثیر اکنون در بازار آزاد به دنبال تیم جدیدی است. شنیده می‌شود او مذاکراتی با تیم ملوان بندرانزلی داشته است.

از سوی دیگر، رسانه رسمی باشگاه استقلال اعلام کرد عارف غلامی هفته گذشته در تمرینات تیم حاضر شد و پیش از دیدار با تراکتور، قرارداد یک‌ساله خود را با باشگاه تمدید کرد. غلامی که سابقه چهار سال حضور در استقلال را دارد، با این تیم موفق به کسب قهرمانی لیگ برتر و سوپرجام شده است.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: فوتبال / استقلال / ورزش / عیسی آل کثیر / بازیکن جدید استقلال