نورنیوز https://nournews.ir/n/240479
کد خبر: 240479
28 مرداد 1404

اتهام نتانیاهو به ماکرون درباره دامن زدن به یهودستیزی


نخست وزیر اسرائیل در واکنشی شدید، رئیس جمهور فرانسه را به تشویق یهودستیزی متهم کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: رسانه‌های عبری پیام تندی از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، خطاب به امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، منتشر کردند. در این پیام، نتانیاهو ماکرون را به دامن زدن به یهودستیزی در فرانسه متهم کرده و علت آن را مواضع اخیر او درباره اسرائیل و موضوع فلسطین عنوان کرده است.

نتانیاهو در این پیام بر افزایش تنش‌ها میان دو طرف به دلیل مسائل خاورمیانه تأکید کرده است.

او هشدار داده که انتقادهای علنی ماکرون از اسرائیل و اشاره‌های او به به رسمیت شناختن کشور فلسطین همزمان با افزایش نگران‌کننده حوادث یهودستیزانه در فرانسه رخ داده است.

نخست وزیر اسرائیل افزود که این اظهارات باعث تقویت موضع حماس شده و نفرت علیه یهودیان در اروپا را افزایش می‌دهد.

نتانیاهو در این پیام نوشته است: «درخواست شما برای تأسیس یک کشور فلسطینی، آتش یهودستیزی را شعله‌ورتر می‌کند و موضع دولت شما، به تروریسم حماس ترغیب می‌کند، امتناع حماس از آزادی گروگان‌ها را تقویت می‌کند و تهدیدها علیه یهودیان فرانسه را تشدید می‌کند.»


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ماکرون / رئیس جمهور فرانسه / تانیاهو / اتهام نتانیاهو / یهود ستیزی