نورنیوز https://nournews.ir/n/239754
کد خبر: 239754
24 مرداد 1404

دبیرکل گردان‌های حزب‌الله عراق: سلاح مردم سپر دفاعی برای ناموس و سرزمین است


ابوحسین الحمیداوی، دبیرکل گردان‌های حزب‌الله عراق، تأکید کرد مقاومت در برابر اشغالگران حق قانونی مردم است و سلاح آن‌ها سپر دفاعی برای ناموس، مقدسات و سرزمین خواهد بود. وی خواستار پشتیبانی با سلاح‌های پیشرفته و افزایش توان دفاعی شد.

 نورنیوز-گروه بین الملل: ابوحسین الحمیداوی، دبیرکل گردان‌های حزب‌الله عراق، در سخنانی بر حق قانونی مردم برای مقاومت در برابر اشغالگران و بازداشتن متجاوزان تأکید کرد. وی گفت که این حق توسط قوانین و ادیان تضمین شده و مقاومت برای حفظ امنیت و آزادی ملت‌ها ضروری است.

الحمیداوی سلاح مردم را به عنوان سوپاپ اطمینان و سپر مستحکم برای دفاع از ناموس، مقدسات و سرزمینشان توصیف کرد و افزود که گردان‌های حزب‌الله عراق همواره آماده دفاع هستند. وی خواستار پشتیبانی از مقاومت با سلاح‌های پیشرفته، تقویت قابلیت‌های فنی و افزایش توان دفاعی آن شد.

دبیرکل گردان‌ها همچنین حمایت از مستضعفان و دفاع از مسائل امت اسلامی، به ویژه آرمان فلسطین، را مسئله اصلی این گروه‌ها خواند و تأکید کرد که این موضع همواره اولویت آنها بوده و خواهد بود.

وی در ادامه بیان کرد که این گردان‌ها آماده فداکاری‌های بیشتر برای پاکسازی مقدسات از وجود صهیونیست‌ها هستند و هیچ تردیدی در دفاع از سرزمین و مقدسات اسلامی وجود ندارد.

این سخنان نشان‌دهنده تأکید حزب‌الله عراق بر مقاومت مسلحانه، حمایت از فلسطین و افزایش توان دفاعی در برابر تهدیدات خارجی است و پیام روشنی به طرف‌های متجاوز ارسال می‌کند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: مقاومت / آرمان_فلسطین / حزب_الله_عراق