نورنیوز https://nournews.ir/n/238195
کد خبر: 238195
14 مرداد 1404

بازسازی ده ها هزار ساختمان در اسرائیل به دلیل جنگ با ایران


یک رسانه عبری زبان در راستای بررسی روند بازسازی خرابی‌های ناشی از تجاوز 12 روزه به جمهوری اسلامی فاش کرد، ده‌ها هزار ساختمان و آپارتمان در نقاط مختلف فلسطین اشغالی در حال بازسازی هستند.

نورنیوز - گروه بین الملل: پایگاه خبری اقتصادی بیزپورتال در گزارشی در این رابطه اعتراف کرد، در حال حاضر کار بازسازی ده‌ها هزار ساختمان و آپارتمان در رامات گان، بات یام، ریشون لیستیون، حولون، اشدود و چند نقطه دیگر در حال انجام است.

در بخشی از گزارش این رسانه عبری زبان همچنین آمده است، توافقنامه‌‌هایی بین وزارتخانه‌های مربوطه و ساکنان برخی از مناطق صورت گرفته است تا تمامی ساختمان تخریب و بعد از آن به طور کامل از نوع ساخته شود.

براساس این دستور العمل در صورتی که 51 درصد از مالکین آپارتمان‌ها با این طرح موافقت کنند این کار انجام می‌شود، زیرا از این طریق کار سریعتر از بازسازی پیش رفته و هزینه کمتری هم در پی دارد.

به اعتراف این رسانه، بسیاری از ساختمان‌ها در شهرهای بات یام، ریشون لیتسیون، حولون، رامات گان بر اثر حملات موشکی به طور کامل تخریب شده اندو برخی دیگر هم به نسبت‌های مختلف آسیب دیده‌اند، به همین خاطر و با توجه به وسعت خرابی‌ها تصمیم گرفته شد تا مجتمع‌های مسکونی در صورت موافقت 51 درصد از مالکین آن به طور کامل تخریب و مجددا ساخته شوند.


منبع: تسنیم
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / رژیم صهیونیستی / اسرائیل / جنگ 12 روزه / فلسطین اشغالی / جمهوری اسلامی / ایران اسرائیل