نورنیوز https://nournews.ir/n/237750
کد خبر: 237750
10 مرداد 1404

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا: در سیستم دفاعی امنیتی باید تجدیدنظر کنیم


رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا گفت: پس از اتفاقات اخیر باید در سیستم دفاعی امنیتی و حفاظت از مرزها تجدیدنظر کنیم و اشراف اطلاعاتی خود را افزایش دهیم.

نورنیوز-گروه سیاسی:  حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی درباره پیام مقاومت ملت ایران به رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: امروز با شرایطی مواجهیم که باید از تجربیات تاریخ اسلام استفاده کنیم تا بتوانیم کار را پیش ببریم.

 
سعیدی افزود: رژیم صهیونیستی با همه توان در یک بازه زمانی ۱۵ ساله برای فروپاشی نظام تلاش کرد و با به هم ریختن آرایش فرماندهی و ترور فرماندهان ما، اهداف خود را در شروع جنگ دنبال می‌کرد.
 
وی بیان کرد: اراده خدا بر ناکامی رژیم صهیونیستی بود و سه عامل رهبری، مردم و نیروهای مسلح توطئه‌های دشمنان را خنثی کردند. در این جنگ تحمیلی، نیروهای مسلح با مدیریت فرمانده معظم کل قوا پای کار آمدند و پاسخ دشمنان را دادند.
 
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا گفت: مردم ایران در جریان دفاع مقدس ۱۲ روزه انصافاً شاهکار کردند؛ آن‌ها پشت نظام ایستادند و مشت محکمی بر دهان دشمن زدند.
 
سعیدی با تأکید بر اینکه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برای نتانیاهو و سردمداران رژیم صهیونیستی عبرت‌آموز است، تصریح کرد: اگر صهیونیست‌ها بار دیگر غلطی بکنند، این دفعه به آن‌ها مهلت نخواهیم داد و تا جایی پیش می‌رویم که با نابودی رژیم اشغالگر قدس، مشکل اساسی بشریت را حل کنیم.
 
وی با بیان اینکه امروز در آزمون سختی قرار داریم، گفت: پیروزی از آنِ جبهه حق است؛ رهبری و ملت در مسیر درستی قرار دارند و خداوند وعده داده که ملتِ بر حق را پیروز خواهد کرد.
 
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا در پایان خاطرنشان کرد: پس از اتفاقات اخیر باید در سیستم دفاعی امنیتی و حفاظت از مرزها تجدیدنظر کنیم و اشراف اطلاعاتی خود را افزایش دهیم؛ همچنین باید بتوانیم در برابر قوی‌ترین سیستم‌های دفاعی و امنیتی ایفای نقش کنیم و این موضوع بسیار حائز اهمیت است.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: تجدید نظر / حفاظت از مرز‌ها / رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا / سیستم دفاعی امنیتی