نورنیوز https://nournews.ir/n/237256
کد خبر: 237256
7 مرداد 1404

خدمات‌رسانی مواکب اربعین در مرز خسروی از ۱۰ مرداد آغاز می‌شود


رئیس ستاد بازسازی عتبات کرمانشاه از آغاز خدمات‌رسانی 300 موکب از کنگاور تا مرز خسروی از 10 مرداد خبر داد. وی با اشاره به آمادگی برای خدمت به دو میلیون زائر، گفت که زیرساخت‌های لازم فراهم شده و مواکب کرمانشاهی از منسجم‌ترین مجموعه‌های خدمت‌رسان هستند.

نورنیوز - گروه اجتماعی: وحید محمدی رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه، از آغاز به‌کار رسمی مواکب اربعین از روز سه‌شنبه ۱۰ مردادماه (۷ صفر) خبر داد. وی در گفت‌وگویی اعلام کرد: «خدمات‌رسانی گسترده موکب‌های اربعین حسینی از ورودی استان در کنگاور تا مرز خسروی آغاز خواهد شد و این خدمات تا ۲۳ صفر برابر با ۲۶ مردادماه، یعنی سه روز پس از اربعین سید و سالار شهیدان امام حسین (ع)، ادامه خواهد داشت.»

محمدی با بیان اینکه امسال ۳۰۰ موکب مسئولیت خدمات‌رسانی به زائران را بر عهده دارند، گفت: «در قالب برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، این تعداد در صورت نیاز قابلیت افزایش تا ۵۰۰ موکب را دارد.»

وی همچنین به فعالیت مواکب کرمانشاهی در آن سوی مرز اشاره کرد و افزود: «در آن سوی مرز و از ورودی منذریه عراق تا ورودی شهر بغداد نیز ۲۳ موکب کرمانشاهی مستقر شده‌اند که در هماهنگی با مسئولان عراقی، به زائران خدمات مختلفی ارائه می‌کنند.»

رئیس ستاد بازسازی عتبات کرمانشاه با اشاره به پیش‌بینی‌های انجام‌شده گفت: «برای خدمت‌رسانی مطلوب به دو میلیون نفر زائر عبوری از مرز خسروی، پیش‌بینی‌های لازم انجام شده است و امکانات و زیرساخت‌ها متناسب با این حجم از زائران مهیا شده است.»

محمدی با اشاره به نقش مردم و نهادهای مردمی در این روند اظهار داشت: «مواکب کرمانشاهی از جمله منسجم‌ترین و پرتلاش‌ترین مجموعه‌های مردمی در خدمت به زائران اربعین هستند. با مشارکت فعالانه مردم، خیرین، هیئات مذهبی، دستگاه‌های اجرایی و همراهی مسئولان محلی، زمینه‌ای فراهم شده تا زائران عبوری از مرز خسروی با بهترین خدمات ممکن، مسیر زیارت خود را طی کنند.»

وی در پایان با اشاره به موقعیت جغرافیایی و راهبردی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: «کرمانشاه به‌عنوان دروازه غربی ایران نقش مهمی در تردد زائران اربعین دارد. ان‌شاءالله با تلاش شبانه‌روزی خادمان مواکب، امسال نیز شاهد برگزاری مراسم اربعینی باشکوه، امن و آبرومند از مسیر مرز خسروی خواهیم بود.»


منبع: خبرگزاری مهر
سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: اربعین / مرز خسروی / ستاد بازسازی عتبات کرمانشاه / مواکب کرمانشاهی / موکب‌های اربعین حسینی