نورنیوز https://nournews.ir/n/234476
کد خبر: 234476
1 مرداد 1404

تصاویر بازدید سرزده پزشکیان از مراکز اجتماعی قم


رئیس جمهور در بازدیدی سرزده و همراه با استاندار قم، از مراکز اجتماعی و محلات این شهر بازدید کرد و در جریان طرح‌های توسعه مهارت‌های زندگی و کاهش آسیب‌های اجتماعی قرار گرفت. این بازدید با ادای احترام به شهدای گمنام و حضور در حرم حضرت فاطمه معصومه (س) تکمیل شد.

نورنیوز - گروه سیاسی: مسعود پزشکیان روز چهارشنبه در بازدیدی سرزده و به همراه استاندار قم و جمعی از مسئولان ملی و استانی، از مرکز جامع شهید رئیسی، محله توحید و مرکز دختر و مادری «حس خوب» بازدید کرد. در این بازدید، دکتر پزشکیان با اقدامات انجام شده در جهت ارتقای مهارت‌های زندگی و کاهش آسیب‌های اجتماعی آشنا شد.

همچنین، رئیس جمهور با حضور در مزار یک شهید گمنام، به مقام شامخ شهدای هشت سال جنگ تحمیلی ادای احترام کرد.

در این بازدید، اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، گزارشی جامع از برنامه‌های استان در حوزه‌های اجتماعی، به ویژه توسعه مهارت‌های زندگی و اجرای طرح‌های مداخله‌گرایانه برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ارائه داد.

 مسعود پزشکیان همچنین با حضور در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س)، بر سر مزار حاج رمضان، از شهدای اخیر تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، فاتحه‌ای قرائت کرد.

پزشکیان+در+قم
 

پزشکیان+در+قم
 

تشرف رئیس‌جمهور به حرم مطهر حضرت معصومه(س)


جهت مشاهده ویدئو، بارکد بالا را اسکن کنید.

سرویس: سیاسی
کلید واژگان: مسعود پزشکیان / استاندار قم / اکبر بهنام‌جو / بازدید سرزده پزشکیان / حرم حضرت فاطمه معصومه (س) / مرکز دختر و مادری «حس خوب»