نورنیوز https://nournews.ir/n/234418
کد خبر: 234418
1 مرداد 1404

آمریکا: برای مذاکره با ایران آماده‌ایم!


سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد آمریکا آماده گفت‌وگوهای مستقیم با ایران است و توپ را در زمین تهران دانست، در حالی که تهدیدها علیه تأسیسات هسته‌ای ایران ادامه دارد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: تمی بروس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، مدعی شد که ایالات متحده آماده است مذاکرات مستقیم با ایران را آغاز کند.

او در پاسخ به این سؤال که آیا آمریکا نسبت به مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی (فرانسه، آلمان و انگلیس) که قرار است اواخر هفته جاری در استانبول برگزار شود، خوش‌بین است، اظهار داشت: «همانطور که رئیس جمهوری (ترامپ) گفته، مردم ایران از مذاکرات توأم با حسن نیت (!)، سود خواهند برد. توپ در زمین آنهاست.»

بروس همچنین در واکنش به این پرسش که آیا پایان آگوست به عنوان ضرب‌الاجل برای بازگشت به مذاکرات و رسیدن به توافق هسته‌ای تعیین شده، گفت: «مقامات ایران فرصت دارند تا مسیر صلح و رفاه برای مردم خود را انتخاب کنند و ما نیز آماده‌ایم به طور مستقیم با ایرانیان مذاکره کنیم.»

دیپلمات آمریکایی افزود که آمریکا هماهنگی نزدیکی با سه کشور اروپایی شریک خود دارد.

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، همچنان تهدید به حمله مجدد علیه تأسیسات هسته‌ای ایران می‌کند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: آمریکا / ترامپ / مذاکره / مذاکره ایران و آمریکا / تمی بروس