نورنیوز https://nournews.ir/n/234378
کد خبر: 234378
31 تیر 1404

واکنش دبیرکل حزب‌الله لبنان درباره جنایات رژیم صهیونی در غزه


دبیرکل حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن نسبت به جنایات رژیم صهیونی در نوار غزه هشدار داد و آن را نتیجه تجاوز مشترک آمریکا و اسرائیل خواند. وی تاکید کرد که سکوت جهانی در برابر این جنایات، نقض آشکار حقوق بشر و قانون بین‌الملل است و خواستار اقدام عملی جامعه جهانی برای پایان دادن به نسل‌کشی در فلسطین شد.

نورنیوز - گروه بین الملل: شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان، با اشاره به جنایات وحشیانه رژیم اسرائیل در غزه، ضمن صدور بیانیه‌ای رسمی، این اقدامات را نتیجه تجاوز مشترک آمریکا و اسرائیل دانست که به نسل‌کشی، گرسنه‌سازی و قتل عام ملت مظلوم فلسطین منجر شده است.

وی تاکید کرد که این فجایع انسانی از همه معیارهای اخلاقی و انسانی فراتر رفته است.

در متن بیانیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آنچه امروز بر سر ملت مظلوم فلسطین در نوار غزه می‌آید، نتیجه تجاوز مشترک آمریکا و اسرائیل، و غرق‌شدن در وحشی‌گری، نسل‌کشی، گرسنه‌سازی و قتل عام است که از همه معیارهای انسانی و اخلاقی عبور کرده است.

سکوت جهانی، نشانه‌ای آشکار از محکومیت حکومت‌ها و مسئولان است و در واقع، مفهومی به نام قانون بین‌المللی را بی‌اثر کرده است. این‌که 25 کشور خواستار توقف جنگ علیه غزه شده‌اند، کافی نیست؛ این موضع‌گیری‌ها، آنان را از مسئولیت شهادت بر آنچه در جریان است، و نیز از حمایتی که برخی قدرت‌های بزرگ از آغاز تجاوز ارائه داده‌اند، مبرا نمی‌کند.

بیانیه‌ها و محکوم‌سازی‌ها به تنهایی کافی نیستند. آنچه نیاز است، تبدیل این مواضع به اقدامات واقعی است؛ اقداماتی که کشتار و جنایت‌ها را متوقف کند. این اقدامات باید شامل تحریم رژیم اسرائیل، منزوی‌سازی، محاکمه و قطع هرگونه همکاری با آن باشد.

بزرگ‌ترین مسئولیت بر دوش کشورهای عربی و اسلامی است، چه دولت‌ها و چه ملت‌ها. موضع خود را انتخاب کنید، به هر سطحی که در توانتان است، اما نظاره‌گر باقی نمانید. روند عادی‌سازی روابط را متوقف کنید، سفارت‌های دشمن را ببندید، مبادلات تجاری را متوقف سازید و برای حمایت از فلسطین و غزه – حتی در حداقل امکانات حیاتی – متحد شوید. اگر آمریکا ببیند که ملت‌ها در کنار مردم فلسطین یک‌صدا و متحد شده‌اند، ناگزیر به عقب‌نشینی خواهد شد.

تاریخ، این ننگ را بر پیشانی رهبران و حکومت‌های جهان در دوران گرسنگی تحمیلی و کشتار دسته‌جمعی مظلومان ثبت خواهد کرد. ظلم آمریکا و اسرائیل، دامنگیر آنانی خواهد شد که از یاری مظلومان خودداری کرده‌اند. و بدانید: «بی‌گمان، ستمگران رستگار نمی‌شوند» و همین توحش و تکبّر اسرائیل، ان‌شاءالله به‌زودی به سقوطی هولناک برای آن تبدیل خواهد شد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: شیخ نعیم قاسم / دبیرکل حزب‌الله لبنان / بحران در غزه / جنایات رژیم اسرائیل در غزه / نسل‌کشی در فلسطین