نورنیوز https://nournews.ir/n/233532
کد خبر: 233532
26 تیر 1404

نیروهای زمینی رژیم صهیونیستی به ۱۰ کیلومتری در دمشق رسیدند +فیلم


نظامیان صهیونیستی پس از حملات هوایی سنگین به دمشق، بامداد امروز یورش زمینی به شهر سویداء در جنوب سوریه را آغاز کردند. این اقدام تجاوزکارانه نشان‌دهنده گسترش دامنه عملیات‌های رژیم صهیونیستی در خاک سوریه و نقض آشکار حاکمیت ملی این کشور است.به گزارش منابع خبری نیروهای زمینی رژیم صهیونیستی وارد سوریه شده‌اند و اکنون در فاصله 10 کیلومتری پایتخت این کشور هستند.

نورنیوز-گروه بین الملل: در ادامه اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه سوریه، منابع محلی گزارش دادند که نظامیان ارتش اسرائیل بامداد امروز با پشتیبانی پهپادها و بالگردهای تهاجمی، حمله زمینی را به اطراف شهر سویداء در جنوب سوریه آغاز کردند.
این یورش، تنها چند ساعت پس از حملات هوایی سنگین به پایتخت سوریه، دمشق، صورت گرفت. در حملات شب گذشته، مواضع نظامی و زیرساخت‌های حیاتی در اطراف دمشق هدف قرار گرفت که منجر به خسارات گسترده و چندین زخمی در میان نیروهای سوری شد.
این حملات در حالی انجام می‌شود که نهادهای بین‌المللی بارها نسبت به تجاوزات مکرر اسرائیل به خاک سوریه هشدار داده‌اند. با این حال، سکوت برخی دولت‌های غربی در قبال این اقدامات، چراغ سبزی برای تشدید حملات شده است.
مقامات سوریه هنوز واکنش رسمی به یورش زمینی امروز نداشته‌اند، اما منابع میدانی از آماده‌باش کامل نیروهای ارتش سوریه در مناطق جنوبی خبر می‌دهند.

به گزارش منابع خبری نیروهای رژیم اسرائیل اکنون وارد منطقه «قطنا» در حومه جنوبی دمشق شده و در ۱۰ کیلومتری پایتخت قرار دارند.
 


جهت مشاهده ویدئو، بارکد بالا را اسکن کنید.

سرویس: بین الملل
کلید واژگان: دمشق / جنوب سوریه / حمله به سوریه / حمله رژیم صهیونیستی به سوریه / جنگ اسرائیل و سوریه / حمله زمینی به دمشق