نورنیوز https://nournews.ir/n/233463
کد خبر: 233463
26 تیر 1404

بازگشایی فرودگاه شهید بهشتی اصفهان از امروز


فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی اصفهان پس از بیش از یک ماه وقفه، از روز پنجشنبه 25 تیرماه با ازسرگیری پرواز تهران–اصفهان فعالیت خود را به‌طور رسمی و بدون محدودیت از سر گرفت.

نورنیوز - گروه اجتماعی: پس از ۳۴ روز توقف فعالیت‌های پروازی، فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی اصفهان روز پنجشنبه ۲۵ تیرماه با فرود موفقیت‌آمیز پرواز تهران به اصفهان، فعالیت خود را از سر گرفت. این فرودگاه هم‌اکنون به صورت ۲۴ ساعته آماده ارائه خدمات کامل به مسافران و شرکت‌های هواپیمایی است.

سخنگوی سازمان هواپیمای کشوری اعلام کرد:« طبق نوتام‌ و اطلاعیه صادره جدید کمیته تخصصی سازمان هواپیمایی کشوری و در پی انجام بازرسی‌های میدانی و ارزیابی دقیق شرایط فنی، عملیاتی و امنیتی، فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی اصفهان، پس از ۳۴ روز توقف با رفع محدودیت‌های پروازی و آماده‌سازی زیرساخت‌های کلیدی، به‌طور کامل و بدون محدودیت بازگشایی شد.»

اگرچه روز گذشته این فرودگاه به‌طور کامل بازگشایی شده بود، اما هیچ پروازی انجام نشد. با این حال، با تأیید نهایی کمیته تخصصی سازمان هواپیمایی کشوری، فعالیت فرودگاه رسماً از سر گرفته شد.

فرودگاه شهید بهشتی اصفهان، به‌عنوان آخرین فرودگاه کشور که پس از تعطیلی سراسری به‌دلیل جنگ ۱۲ روزه در منطقه، غیرفعال مانده بود، اکنون به شرایط عادی بازگشته است.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: وضعیت پروازها / فرودگاه اصفهان / فرودگاه شهید بهشتی / پرواز تهران اصفهان / پروازهای اصفهان