نورنیوز https://nournews.ir/n/233037
کد خبر: 233037
23 تیر 1404

توضیح وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها


مدیرکل توسعه فناوری‌های نوین وزارت ارتباطات با تأکید بر اینکه به سختی‌های مردم در پی اختلال مسیریاب‌ها واقف‌اند، گفت: بازگشت به شرایط پایدار زمان‌بر است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: در پی بروز اختلال گسترده در سرویس‌های مسیریاب و مشکلات ناشی از آن برای کاربران تاکسی‌های اینترنتی و پیک‌های موتوری، حسن میثمی مدیرکل توسعه فناوری‌های نوین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در یک برنامه تلویزیونی به بیان توضیحاتی در این خصوص پرداخت.

میثمی با اذعان به اینکه این اختلالات موجب اختلال جدی در زندگی روزمره بسیاری از مردم شده، گفت: «ما به سختی‌هایی که برای مردم به‌ویژه رانندگان تاکسی‌های اینترنتی و پیک‌های شهری ایجاد شده کاملاً واقف هستیم، اما باید بپذیریم که چنین اتفاقی رخ داده و بازگشت به شرایط پایدار نیاز به زمان و بررسی‌های تخصصی دارد.»

وی همچنین افزود: «حق می‌دهم به دستگاه‌هایی که به دلیل این اختلالات با چالش روبرو شده‌اند. واقعاً آنچه در این ۱۲ روز شاهد بودیم، بسیار غیرمعمول بود. بررسی‌های فنی و امنیتی ادامه دارد و در این میان، اولویت ما امنیت مردم است. با وجود همه این مسائل، باید تاکید کنم که وزارت ارتباطات یک نهاد اجرایی است و ما موظفیم هر تصمیم قانونی را اجرا کنیم.»

در ادامه، مدیرکل توسعه فناوری‌های نوین درباره استفاده از اپلیکیشن‌هایی نظیر واتس‌اپ گفت: «اساساً استفاده مسئولان عالی‌رتبه کشوری و نظامی از این ابزارها جایز نیست و باید از بسترهای بومی و امن بهره بگیرند. اما مردم طبق قانون می‌توانند از این سرویس‌ها استفاده کنند، هرچند ما توصیه می‌کنیم فقط از ابزارهایی استفاده کنند که در چارچوب قانون تعریف شده و ایمنی اطلاعات شخصی در آن‌ها تضمین شده باشد.»

او در پایان با تأکید بر اینکه همه جوانب در سیاست‌گذاری این حوزه با دقت بررسی شده، گفت: «مردم باید نسبت به حفظ اطلاعات شخصی خود حساس باشند. آنچه امروز به‌عنوان محدودیت یا نظارت اعمال می‌شود، ناظر بر امنیت عمومی و حریم خصوصی کاربران است.»


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: وزارت ارتباطات / واتس‌اپ / اختلال مسیریاب‌ها / سختی‌های مردم