نورنیوز https://nournews.ir/n/232807
کد خبر: 232807
22 تیر 1404

پرداخت وام ۲۵۰ میلیونی بازسازی مناطق آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه آغاز شد


بانک مسکن از آغاز پرداخت تسهیلات تعمیر و بازسازی تا سقف 250 میلیون تومان برای واحدهای مسکونی و کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از جنگ اخیر رژیم صهیونیستی خبر داد. این وام بدون نیاز به سپرده‌گذاری و با تنها یک ضامن، به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که از سایر نهادها تسهیلات مشابه دریافت نکرده باشند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: در راستای حمایت از هموطنان آسیب‌دیده از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران، بانک مسکن از آغاز فرآیند پرداخت وام‌های بازسازی و تعمیر واحدهای خسارت‌دیده خبر داد.

سید محسن فاضلیان عضو هیئت‌مدیره بانک مسکن، اعلام کرد: تمامی شهروندانی که در جریان حملات اخیر، خانه یا محل کسب‌وکارشان دچار آسیب شده، می‌توانند بدون نیاز به سپرده‌گذاری و خرید اوراق، و تنها با معرفی یک ضامن معتبر و ارائه وثایق قابل قبول، تسهیلات بازسازی دریافت کنند. سقف این وام برای واحدهای مسکونی ۲۵۰ میلیون تومان تعیین شده است.

به گفته وی، مبلغ وام متناسب با میزان خسارت وارده به متقاضیان پرداخت می‌شود. همچنین مالکان واحدهای مسکونی در تهران می‌توانند تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت تا ۲۰۰ میلیون تومان، و در سایر مناطق تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان، تسهیلات ودیعه مسکن دریافت کنند.

فاضلیان افزود: تسهیلات تعمیر اماکن تجاری، اداری و خدماتی نیز تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است که به صاحبان کسب‌وکارهای خسارت‌دیده تعلق می‌گیرد. وی خاطرنشان کرد که بازپرداخت تمامی این تسهیلات در دوره ۶۰ ماهه انجام می‌شود.

معاون اعتباری بانک مسکن تأکید کرد: تنها متقاضیانی مشمول دریافت این تسهیلات خواهند بود که از سایر نهادهای مسئول مانند بنیاد مسکن، شهرداری‌ها و دیگر دستگاه‌های حمایتی، کمک مالی برای جبران خسارت دریافت نکرده باشند.

این اقدام حمایتی در شرایطی اجرا می‌شود که بسیاری از مناطق مسکونی و اقتصادی کشور، طی حملات خصمانه دشمن، متحمل خسارات سنگین شده‌اند و نیازمند بازسازی فوری هستند.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: جنگ 12 روزه / حملات اسرائیل / وام / منازل آسیب دیده / تسهیلات تعمیر و بازسازی