نورنیوز https://nournews.ir/n/232796
کد خبر: 232796
22 تیر 1404

تسویه حساب ترامپ با وزارت دادگستری آمریکا؛ ۲۰ کارمند اخراج شدند


در اقدامی جنجالی، بیش از 20 کارمند وزارت دادگستری آمریکا به‌دلیل مشارکت در پرونده 6 ژانویه و پیگرد دونالد ترامپ، از سمت خود اخراج شدند. این اخراج‌ها به دستور پم باندی، دادستان کل، و در راستای پاکسازی وزارتخانه از عناصر مخالف ترامپ صورت گرفته است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: منابع خبری در آمریکا از اخراج دست‌کم ۲۰ کارمند وزارت دادگستری به دستور پم باندی، دادستان کل ایالات متحده خبر دادند. این افراد به‌دلیل مشارکت در پرونده‌های مرتبط با ۶ ژانویه ۲۰۲۱ و پیگرد قانونی دونالد ترامپ توسط بازرس ویژه جک اسمیت از کار برکنار شده‌اند.

تارنمای اکسیوس گزارش داده است که اخراج‌شدگان شامل وکلا، کارکنان پشتیبانی و نیروهای امنیتی بودند که برخی از آنان داوطلبانه در روند تحقیقات یا پیگرد ترامپ فعالیت می‌کردند. این افراد توسط گروهی که باندی پس از انتصاب برای «پاکسازی دشمنان سیاسی ترامپ» تشکیل داد، شناسایی شده‌اند.

اخراج‌ها که به‌دلیل جنجال‌های داخلی دولت ترامپ درباره مرگ جنجالی جفری اپستین به تعویق افتاده بود، جمعه گذشته انجام شد. طبق گزارش‌ها، تا این لحظه مجموع اخراج‌ها به ۳۵ نفر رسیده و احتمال می‌رود ۱۵ تا ۱۷ نفر دیگر نیز در روزهای آینده کنار گذاشته شوند.

برخی مقامات، از جمله دن بونگینو، معاون رئیس اف‌بی‌آی، از نحوه مدیریت باندی انتقاد کرده‌اند. همچنین تاد بلانش، معاون دادستان کل، تلاش داشته اخراج‌ها با سیاست‌های دولت ترامپ همسو باشد.

منتقدان باندی را «زن مزدور» ترامپ خوانده‌اند، اما وی مدعی است اقدامش برای برکناری کسانی است که با انگیزه‌های سیاسی علیه رئیس‌جمهور پیشین اقدام کرده‌اند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: وزارت دادگستری آمریکا / دادستان کل / پرونده ترامپ / اخراج 20 کارمند / تصویه حساب