نورنیوز https://nournews.ir/n/232594
کد خبر: 232594
22 تیر 1404

لاریجانی: پیام‌های واشنگتن برای مذاکرات بررسی می‌شود اما اعتماد به آمریکا پایان یافته است


مشاور رهبر انقلاب با اشاره به دریافت پیام‌هایی از سوی واشنگتن درباره ازسرگیری مذاکرات، تاکید کرد که ایران این پیام‌ها را بررسی می‌کند اما دیگر هیچ اعتمادی به آمریکا وجود ندارد. او گفت: هرگونه تعامل باید براساس حفظ عزت و منافع ملی ایران باشد و تجربه تلخ گذشته هرگز تکرار نخواهد شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: علی لاریجانی مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی، در مصاحبه‌ای با شبکه الجزیره اعلام کرد که ایران در حال بررسی پیام‌هایی است که از سوی واشنگتن درباره ازسرگیری مذاکرات دریافت شده است.

با این حال، وی تاکید کرد که پس از جنگ اخیر علیه ایران، هیچ اعتمادی به آمریکا وجود ندارد و دیگر نمی‌توان به این کشور اطمینان کرد.

لاریجانی تصریح کرد که سازمان ملل و شورای امنیت که باید نهادهای اصلی حفظ صلح و امنیت جهانی باشند، به صحنه‌ای برای تمسخر و مضحکه تبدیل شده‌اند.

وی سیاست آمریکا به رهبری ترامپ را بر مبنای «یا تسلیم شوید یا وارد جنگ شوید» دانست و این نظریه را بسیار خطرناک و ارتجاعی توصیف کرد.

مشاور رهبر انقلاب همچنین درباره آینده منطقه گفت: «خاورمیانه جدید» منطقه‌ای مقاوم خواهد بود که برخلاف خواسته‌های دشمنان، با مقاومت ملت‌ها شکل خواهد گرفت و ذلیل نخواهد بود.

او تاکید کرد که سیاست‌های آمریکا و متحدانش در منطقه با شکست مواجه شده و ایران و کشورهای منطقه به راه مقاومت و اقتدار ادامه خواهند داد.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنش‌ها در منطقه خاورمیانه همچنان ادامه دارد و تلاش‌ها برای آغاز مذاکرات دیپلماتیک میان تهران و واشنگتن مورد توجه ویژه قرار گرفته است. لاریجانی با اشاره به پیام‌های اخیر آمریکا، تاکید کرد که هرگونه تعامل باید بر اساس منافع و عزت ملی ایران باشد و هرگز نباید تکرار تجربه‌های تلخ گذشته شود.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: علی لاریجانی / ازسرگیری مذاکرات / بررسی پیام‌های آمریکا / بی‌اعتمادی کامل