نورنیوز https://nournews.ir/n/232042
کد خبر: 232042
17 تیر 1404

فیلم چاپلوسی نتانیاهو برای ترامپ در ضیافت شام


نتانیاهو با تحویل نامه‌ای برای کمیته نوبل در حمایت از ترامپ، او را به‌عنوان نامزد جایزه صلح معرفی کرد؛ در حالی‌که جنگ و تنش در منطقه که ارمغان آمریکا و اسرائیل است، همچنان ادامه دارد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در جریان ضیافت شام کاخ سفید، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، نامه‌ای را که خطاب به کمیته جایزه نوبل نوشته بود، به دونالد ترامپ تحویل داد و او را به‌خاطر «تلاش‌هایش برای صلح» نامزد این جایزه معرفی کرد.

نتانیاهو با قدردانی از «رهبری ترامپ بر جهان آزاد» گفت: «تیم‌های ما یک تیم عالی هستند و ترامپ در حال شکل‌ دادن به صلح در منطقه است.»

وی به نقل از ترامپ افزود: «اگر ساکنان نوار غزه بخواهند آنجا را ترک کنند، می‌توانند بروند و اگر بخواهند بمانند، آزادند.»

این اقدام نتانیاهو در حالی صورت می‌گیرد که ترامپ اخیراً از حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران دفاع کرده و گفته بود این حمله آغاز پایان بوده است. معرفی او به‌عنوان نامزد صلح، با واکنش‌های گسترده‌ انتقادی مواجه شده است.


جهت مشاهده ویدئو، بارکد بالا را اسکن کنید.

سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / نتانیاهو / چاپلویسی / ظیافت شام / نامزد صلح نوبل