نورنیوز https://nournews.ir/n/231981
کد خبر: 231981
16 تیر 1404

توقیف ۲۲ ریزپرنده قاچاق در استان مرکزی


پلیس امنیت اقتصادی استان مرکزی از توقیف 22 دستگاه ریزپرنده قاچاق در کنار کشف میلیاردها ریال کالای غیرمجاز و انهدام شبکه‌های احتکار خبر داد.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مرکزی از شناسایی و توقیف ۲۲ دستگاه ریزپرنده قاچاق در سه‌ماهه نخست امسال خبر داد. سرهنگ محمدعقیل سلگی در چهارمین نشست کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اظهار کرد: این اقلام در قالب چندین عملیات هماهنگ و مشترک کشف و ضبط شدند.

وی افزود: در همین بازه زمانی، مجموع ارزش کالای قاچاق شناسایی‌شده در سطح استان به ۲ هزار و ۳۶۰ میلیارد ریال رسید که میانگین آن معادل کشف روزانه ۲۵ میلیارد ریال کالای غیرمجاز است.

سرهنگ سلگی در تشریح دیگر کشفیات گفت: ۴۰۰ دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز (ماینر)، ۲۱ دستگاه موتورسیکلت، ۱۸۷ لیتر فرآورده نفتی، ۱۰ میلیارد تومان مواد خوراکی و نوشیدنی، ۱۷۰ رأس دام سبک و سنگین و همین‌طور ۲۲ دستگاه ریزپرنده بدون مجوز، از جمله اقلام توقیفی بودند که همگی به‌صورت غیرقانونی وارد استان یا توزیع شده بودند.

وی به تشدید اقدامات مقابله‌ای پلیس در بازه موسوم به «جنگ ۱۲ روزه» نیز اشاره کرد و گفت: با همکاری تعزیرات حکومتی و اداره صمت، طی این مدت تردد خودروهای شوتی حامل کالای قاچاق در استان به صفر رسید.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مرکزی همچنین از بازرسی ۵۰ انبار در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: در جریان این بازرسی‌ها ۱۱۷ تن اقلام اساسی شامل برنج، روغن و چای که احتکار شده بود، کشف و سه پرونده تخلف در شهرستان‌های تفرش و خنداب تشکیل شد.

سرهنگ سلگی در پایان تأکید کرد: پلیس امنیت اقتصادی با جدیت روند مقابله با شبکه‌های قاچاق و احتکار را ادامه خواهد داد تا آرامش و امنیت بازار حفظ شود.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: قاچاق / توقیف / استان مرکزی / پلیس امنیت اقتصادی / ریزپرنده / انهدام شبکه‌های احتکار