نورنیوز https://nournews.ir/n/231930
کد خبر: 231930
16 تیر 1404

قیمت خودرو امروز دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ +جدول


در آغاز سومین هفته تیرماه، بازار خودرو همچنان در رکود به‌سر می‌برد اما خودروهای داخلی با افزایش جزئی قیمت و خودروهای مونتاژی با کاهش نسبی وارد هفته جدید شدند؛ وضعیتی که ریشه در شرایط متفاوت عرضه و تقاضا دارد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: بررسی‌ها از وضعیت بازار خودرو در ابتدای سومین هفته تیرماه نشان می‌دهد که بازار همچنان با رکود معاملات دست‌وپنجه نرم می‌کند، اما روند قیمتی محصولات داخلی و مونتاژی مسیری متفاوت را تجربه کرده است.

خودروهای داخلی

بازار خودروهای داخلی، سومین هفته تیرماه را با نوسانات قیمتی محدود و افزایش آغاز کرد.

اطلس G با افزایش قیمت ۲ میلیون تومانی در شاخص ۶۴۴ میلیون تومان ایستاد.

شاهین اتوماتیک پلاس با رشد یک میلیون تومانی، از قیمت یک میلیارد و ۲۷۴ میلیون تومان به قیمت یک میلیارد و ۲۷۵ میلیون تومان رسید.

اکثر محصولات ایران‌خودرو همچنان با قیمت هفته گذشته ارزش‌گذاری شدند، اما در این میان دنا پلاس با رشد ۳ میلیون تومانی نسبت به هفته گذشته، روند ثبات قیمتی محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد را برهم زد.

کوییک S نیز از رشد خزنده محصولات سایپا جا نماند و با افزایش قیمت یک میلیون تومانی از مرز ۵۲۰ میلیون تومان گذشت.

خم
 

خودروهای خارجی

بازار خودروهای مونتاژی، هفته جدید را با نوسانات قیمتی محدود اما کاهشی آغاز کرد.

رسپکت ۲ کاهش ۷ میلیون تومانی را در بازار آزاد ثبت کرد و با ارزش یک میلیارد و ۶۴۰ میلیون تومان در پلتفرم‌های فروش خودرو آگهی‌ شد.

لوکانو L7 نیز کاهش ۱۰ میلیون تومانی را تجربه کرد و با قیمت دو میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان در بازار آزاد کشف شد.

فونیکس FX با افتی جزیی، از قیمت دو میلیارد و ۵۲۵ میلیون تومان به دو میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان رسید.

خودرو+امروز
 


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: قیمت خودرو / بازار خودرو / خودروهای وارداتی / خودروهای داخلی / نرخ خودرو