نورنیوز https://nournews.ir/n/231877
کد خبر: 231877
16 تیر 1404

مدرسه‌ها تا مهرماه پناه فرهنگیان آسیب‌دیده از جنگ می‌شوند


سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش اعلام کرد: فرهنگیانی که در جریان جنگ 12 روزه منازلشان آسیب دیده، می‌توانند تا آغاز سال تحصیلی در مدارس تعیین‌شده اسکان یابند. همچنین در هماهنگی با فرمانداری‌ها، این امکان برای سایر آسیب‌دیدگان جنگ نیز فراهم خواهد بود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: در پی حملات رژیم صهیونیستی طی جنگ ۱۲ روزه اخیر که خسارات گسترده‌ای به زیرساخت‌های مسکونی و آموزشی کشور وارد کرد، علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش از آماده‌سازی مدارس برای اسکان فرهنگیان آسیب‌دیده خبر داد. به گفته وی، فرهنگیانی که در این حملات منازل خود را از دست داده یا به‌طور جدی آسیب دیده‌اند، می‌توانند با مراجعه حضوری به ادارات آموزش‌وپرورش در استان‌های مربوطه، در مدارس پیش‌بینی‌شده برای اسکان موقت تابستان تا مهرماه مستقر شوند.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش همچنین اعلام کرد با هماهنگی فرمانداری‌ها و استانداری‌ها در سطح استان‌ها، علاوه بر فرهنگیان، سایر خانواده‌هایی که منزل مسکونی‌شان تخریب شده یا غیرقابل سکونت است نیز می‌توانند از ظرفیت مدارس استفاده کنند تا پیش از آغاز سال تحصیلی، نسبت به تأمین مسکن جایگزین یا بازسازی منازلشان اقدام شود.

وی با اشاره به آمار شهدای حملات اخیر افزود: «متأسفانه ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در این حملات به شهادت رسیدند و بیشترین آمار دانش‌آموزان شهید مربوط به شهر تهران است.» سخنگو تأکید کرد وزارت آموزش‌وپرورش در کنار خانواده‌های فرهنگیان و دانش‌آموزان آسیب‌دیده خواهد بود و تلاش می‌کند خدمات حمایتی لازم را در اسرع وقت ارائه دهد.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: جنگ 12 روزه / اسکان / آسیب دیدگان جنگ / اسکان فرهنگیان / اسکان در مدارس