نورنیوز https://nournews.ir/n/231583
کد خبر: 231583
14 تیر 1404

رئیس جمهور فرانسه: هیچ پیشرفتی با روسیه در ارتباط با اوکراین بدست نیامده است


رئیس‌جمهور فرانسه اعلام کرد که همچنان هیچ پیشرفتی در مسیر گفت‌وگو با روسیه برای حل مناقشه اوکراین به دست نیامده است. وی اختلافات موجود میان پاریس و مسکو را مانعی جدی برای دستیابی به توافق آتش‌بس و آغاز دوباره مذاکرات توصیف کرد.

نورنیوز - گروه بین الملل: امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه،در تازه‌ترین موضع‌گیری خود درباره مناقشه روسیه و اوکراین، از بن‌بست در مذاکرات میان پاریس و مسکو سخن گفت و تاکید کرد که هنوز راهی برای پیشرفت در این پرونده بحران‌ساز پیدا نشده است.

مکرون با اشاره به ادامه‌دار بودن تنش‌ها میان دو طرف اعلام کرد: «هنوز اختلافاتی بین پاریس و مسکو وجود دارد.»

وی با ابراز نگرانی نسبت به آینده مذاکرات، خاطرنشان کرد: «من نمی‌توانم بگویم که در موضوع اوکراین پیشرفتی حاصل شده است، زیرا ابتدا باید توافق آتش‌بس حاصل شود و مذاکرات از سر گرفته شود.»


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: فرانسه / امانوئل مکرون / روسیه اوکراین / ئیس جمهور فرانسه / پاریس مسکو