از ساعتی پیش، دودی قابل مشاهده از سمت پتروشیمی تبریز به آسمان بلند شده است. روابط عمومی این شرکت اعلام کرد که این دود ناشی از عملیات راهاندازی واحد الفین است و فلرینگ بهصورت ناپیوسته به دلیل الزامات ایمنی انجام میشود.
نورنیوز-گروه سیاسی: شهروندان تبریز شاهد برخاستن دودی سفیدرنگ از سمت پتروشیمی این شهر بودند که باعث جلب توجه و ایجاد نگرانیهایی در میان اهالی شد. به دنبال این صحنه، روابط عمومی شرکت پتروشیمی تبریز بیانیهای صادر کرد و اعلام کرد که این دود ناشی از اتمام تعمیرات اساسی در واحد الفین این پتروشیمی و آغاز عملیات راهاندازی آن است.
چنین فرایندهایی در واحدهای صنعتی اغلب به دلیل نیاز به اطمینان از پایداری تولید و رعایت الزامات ایمنی، ممکن است به فلرینگ منجر شود. طبق بیانیه، فلرینگ بهصورت ناپیوسته در مجتمع پتروشیمی تبریز وجود خواهد داشت و این مسئله به دلایل ایمنی و ضرورتهای عملیاتی اجتنابناپذیر است.