نورنیوز https://nournews.ir/n/231420
کد خبر: 231420
12 تیر 1404

افزایش سرخوردگی نظامیان صهیونیست از تداوم حضور در غزه / اعتراف رسمی به شکست اهداف اسرائیل


در حالی که ارتش رژیم صهیونیستی پس از ماه‌ها نبرد در غزه با ناکامی‌های پیاپی مواجه شده، اعتراف یک نظامی ذخیره اسرائیل به بی‌اعتمادی و ناتوانی در ادامه عملیات، همراه با اذعان مقامات صهیونیست به شکست در تحقق اهدافشان، ابعاد تازه‌ای از بحران روحی و نظامی این رژیم را آشکار کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در ادامه اعترافات تلخ درباره ناکامی رژیم صهیونیستی در غزه، روزنامه عبری هاآرتص به نقل از یک نظامی ذخیره ارتش اسرائیل نوشت: «در مقطعی، اعتمادم را به آنچه در غزه انجام می‌دادیم، از دست دادم. دیگر تحمل رفتن به عملیات دیگری در غزه را ندارم و هر بار به دهانه تونلی نزدیک می‌شدم، فکر می‌کردم اگر اطلاعات اشتباه باشد یا اسیرانی در آن باشند، چه خواهد شد؟» این سرباز همچنین از تهدید نیروهای ذخیره به زندان در صورت اعتراض به ادامه خدمت چهار ماهه خبر داد.

همزمان مقامات صهیونیست در رسانه‌های عبری به‌صراحت اذعان کرده‌اند که در حملات اخیر به هیچ یک از اهداف از پیش تعیین‌شده خود در غزه دست نیافته‌اند. به گفته آنان، ارتش اسرائیل نتوانسته حماس را از پا درآورد و این جنبش که از حمایت مردمی برخوردار است، همچنان قدرت خود را حفظ کرده و ضعف معناداری در میدان نبرد از خود نشان نداده است.

این اظهارات بازتابی از سردرگمی و یأس ارتش رژیم صهیونیستی است که پس از ماه‌ها عملیات نظامی، همچنان در باتلاق جنگ شهری غزه گرفتار مانده و موفق به تحقق اهداف سیاسی و امنیتی خود نشده است.


جهت مشاهده ویدئو، بارکد بالا را اسکن کنید.

سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / غزه / اعتراف / بحران در ارتش / شکست در اهداف