نورنیوز https://nournews.ir/n/231418
کد خبر: 231418
12 تیر 1404

حقوق دورکارها بدون تغییر پرداخت می‌شود؛ ثبت‌نام استخدام ۱۵ دستگاه اجرایی آغاز شد


رئیس سازمان اداری و استخدامی با اشاره به پرداخت کامل حقوق افراد دورکار، از آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی 15 دستگاه اجرایی خبر داد. علاءالدین رفیع‌زاده گفت آزمون آموزش و پرورش مردادماه برگزار می‌شود و مجوز جذب نیروهای جدید صادر شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: علاءالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد: حقوق کارکنانی که دورکار هستند مانند سایر کارکنان پرداخت می‌شود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد. او تأکید کرد: دورکاری طبق مصوبه سال ۸۹ همچنان برقرار است و ارائه خدمات به مردم طبق روال ادامه دارد.

رفیع‌زاده همچنین به صدور مجوز استخدام جدید اشاره کرد و گفت: با توجه به شهادت ۱۳ نفر از اساتید و نخبگان کشور در حملات اخیر رژیم صهیونیستی، مجوز جذب ۲۶ نفر جدید صادر شد.

وی درباره آزمون‌های استخدامی افزود: وزارت بهداشت مجوز استخدام حدود ۲۷ هزار نفر را دریافت کرده و برای آموزش و پرورش نیز ۲۹ هزار نفر سهمیه تعیین شده که تاکنون ۵۷۹ هزار نفر در این آزمون ثبت‌نام کرده‌اند.

او ادامه داد: ثبت‌نام آزمون آموزش‌وپرورش انجام شده و دو روز هم تمدید شد و از دهه اول مرداد آزمون برگزار خواهد شد. همچنین آزمون سایر دستگاه‌ها از نیمه دوم مرداد آغاز می‌شود.

رفیع‌زاده خاطرنشان کرد: ثبت‌نام آزمون استخدام ۱۵ دستگاه اجرایی از دیروز آغاز شده و تا ۲۰ تیر ادامه دارد.


جهت مشاهده ویدئو، بارکد بالا را اسکن کنید.

سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: آموزش و پرورش / حقوق / ثبت نام / آزمون استخدامی / دورکاری