نورنیوز https://nournews.ir/n/230863
کد خبر: 230863
8 تیر 1404

ادعای تل‌آویو از «نقشه ترور» وزیر جنگ اسرائیل توسط ایران


رسانه‌های اسرائیلی مدعی‌ سدند ایران در ماه آوریل قصد داشته با طراحی یک عملیات ترور، جان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را هدف قرار دهد؛ نقشه‌ای که به گفته آن‌ها با بازداشت یک جوان 24 ساله ناکام مانده است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: رسانه‌های عبری‌زبان گزارش داده‌اند که دستگاه‌های امنیتی اسرائیل در ماه آوریل گذشته، از خنثی‌سازی طرحی برای ترور «اسرائیل کاتز»، وزیر جنگ این رژیم خبر داده‌اند؛ طرحی که به ادعای آن‌ها از سوی ایران هدایت شده است.

بر اساس این گزارش‌ها، فردی به نام «روی مزراحی» که ۲۴ سال دارد و تابعیت اسرائیلی دارد، در همان بازه زمانی به ظن همکاری با ایران و جاسوسی برای این کشور بازداشت شده است.

مقامات صهیونیستی همچنین مدعی‌اند که مزراحی مأموریت داشته مواد منفجره‌ای را در نزدیکی منزل اسرائیل کاتز کار بگذارد و این اقدام را بخشی از توطئه‌ای گسترده برای ترور وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دانسته‌اند.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ترور / تل آویو / اتهام زنی به ایران / زیر جنگ اسرائیل