نورنیوز https://nournews.ir/n/230603
کد خبر: 230603
7 تیر 1404

کاهش قابل توجه ذخایر موشکی تاد آمریکا در دفاع از رژیم صهیونیستی


وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که در 11 روز اخیر دفاع از اسرائیل در برابر حملات موشکی، بیش از 15 تا 20 درصد از ذخایر جهانی سیستم دفاع موشکی تاد (THAAD) خود را مصرف کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزارت دفاع ایالات متحده اعلام کرد که در جریان ۱۱ روز دفاع از اسرائیل مقابل حملات موشکی منتسب به ایران، حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد از کل ذخایر جهانی سیستم دفاع موشکی تاد (THAAD) را به ارزش بیش از ۸۰۰ میلیون دلار به کار گرفته است.

این خبر نشان‌دهنده فشار شدید بر ظرفیت‌های دفاع موشکی آمریکا است که برای حفاظت از رژیم صهیونیستی به کار گرفته شده‌اند. سیستم تاد که یکی از پیشرفته‌ترین سامانه‌های دفاع موشکی برای رهگیری و نابودی راکت‌ها و موشک‌های بالستیک به شمار می‌رود.

با مصرف بخش قابل توجهی از ذخایر تاد، نگرانی‌هایی درباره تداوم پشتیبانی دفاعی آمریکا از متحدان خود در منطقه و نیاز به تجدید ذخایر این سیستم مطرح شده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / آمریکا / حملات موشکی / وعده صادق / وزارت دفاع آمریکا / دفاع از اسرائیل / ذخایر جهانی / سیستم دفاع موشکی تاد / کاهش قابل توجه