مدیر اجرایی عملیات تمتع از پایان حضور زائران ایرانی در مکه مکرمه خبر داد و گفت: حدود 10 هزار حاجی در مدینه منوره حضور دارند که بازگشت آنان تا 10 تیر به کشور انجام خواهد شد. همچنین، آغاز سفرهای عمره در ماه محرم در دست پیگیری است.
نورنیوز - گروه اجتماعی: اکبر رضایی مدیر اجرایی عملیات تمتع، آخرین وضعیت حضور زائران ایرانی در عربستان سعودی را تشریح کرد. وی اعلام کرد که آخرین گروه از زائران سرزمین وحی که سفر خود را از مدینه منوره آغاز کرده بودند، صبح امروز مکه مکرمه را ترک کردند و به این ترتیب حضور زائران ایرانی در مکه پایان یافت. همچنین زائران باقیمانده در مدینه نیز در حال بازگشت به کشور هستند.
رضایی تاکید کرد که حضور حجاج ایرانی در مدینه منوره تا ۱۰ تیر ادامه خواهد داشت و حدود ۱۰ هزار حاجی در این شهر مقدس حضور دارند. برنامه بازگشت زائران به صورت تدریجی و روزانه با بازگشت حدود ۲ هزار نفر به کشور اجرایی میشود.
معاون سازمان حج و زیارت همچنین درباره زمان آغاز سفرهای عمره گفت: «در تلاش هستیم اعزامهای عمره را از ماه محرم آغاز کنیم و پس از پایان عملیات تمتع، اطلاعرسانیهای لازم به زائران انجام خواهد شد.»