نورنیوز https://nournews.ir/n/230034
کد خبر: 230034
3 تیر 1404

حمله تروریستی در آستانه‌اشرفیه گیلان؛ شهادت ۹ نفر و مجروحیت ۳۳ تن در انفجار مرگبار


در پی حمله تروریستی بامداد امروز در آستانه‌اشرفیه، 9 شهروند به شهادت رسیدند و 33 نفر دیگر مجروح شدند. معاون استاندار گیلان با تأیید تروریستی بودن حادثه، از تخریب کامل چهار واحد مسکونی و آسیب شدید به خانه‌های اطراف خبر داد.

نورنیوز - گروه حوادث: در یک حادثه تروریستی دلخراش که بامداد امروز در شهرستان آستانه‌اشرفیه از توابع استان گیلان رخ داد، ۹ تن از شهروندان به شهادت رسیدند و ۳۳ نفر نیز مجروح شدند. این حمله که با انفجاری شدید همراه بود، منجر به تخریب کامل چهار واحد مسکونی و آسیب جدی به تعداد زیادی از خانه‌های مجاور شد.

علی باقری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان، با تأکید بر تروریستی بودن این حمله، گفت: «از میان مجروحان این حادثه تروریستی، ۵ نفر در بیمارستان بستری شده‌اند و ۲۸ نفر نیز به‌صورت سرپایی مداوا شده‌اند.»

وی افزود: «در بین قربانیان این حمله تروریستی، زنان و کودکان نیز حضور دارند. در مجموع، ۱۶ نفر از شهدا و مجروحان از میان غیرنظامیان و خانواده‌ها بوده‌اند.»

به گزارش منابع در پی این حمله، دکتر سید محمدرضا صدیقی صابر، دانشمندان هسته ای در منزل پدر همسرش در آستانه اشرفیه گیلان به شهادت رسید.

در این حادثه فورا مامورین انتظامی و آتش‌نشانی در محل حاضر شدند. در حال حاضر تحقیقات برای شناسایی عوامل این حمله تروریستی در آستانه‌اشرفیه ادامه دارد و نیروهای امنیتی در حال بررسی ابعاد مختلف این اقدام خرابکارانه هستند.


سرویس: حوادث
کلید واژگان: آستانه‌اشرفیه / انفجار تروریستی در گیلان / انفجار در گیلان / حمله تروریستی آستانه‌اشرفیه / حمله در گیلان