نورنیوز https://nournews.ir/n/229787
کد خبر: 229787
1 تیر 1404

بیش از ۲۰۰ نقطه در استان تهران هدف تعرض رژیم صهیونی قرار گرفتند


استاندار تهران از حملات متعدد رژیم صهیونیستی به نقاط مختلف پایتخت طی روزهای اخیر خبر داد. این حملات طی مدت زمان 10 روز گذشته انجام شده‌ است.

نورنیوز - گروه سیاسی: محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، شامگاه یکشنبه در یک گفت‌وگوی تلویزیونی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در بازه‌ای ۱۰ روزه به بیش از ۲۰۰ نقطه در استان تهران تعرض کرده است.

معتمدیان، استاندار تهران، با تسلیت و ابراز همدردی با خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان، گزارشی از حملات اخیر رژیم صهیونیستی ارائه داد و اعلام کرد: در این حملات، در طور مجموع، ۲۰۰ نفر شهید شامل ۱۰۸ مرد، ۳۹ زن، ۱۲ کودک و ۴۱ نفر نامشخص داریم و همچنین ۸۷۷ مجروح به مراکز درمانی اعزام شده‌اند.

وی گفت: این حملات به زیرساخت‌های حیاتی مردم، از جمله خطوط انتقال برق، آب و گاز، و مراکز حیاتی صورت گرفته است. در این بین، یکی از مراکز درمانی در تهران مورد تهاجم قرار گرفت که منجر به شهادت برخی شهروندان شد و شبکه صدا و سیما نیز مورد حمله قرار گرفت.

معتمدیان تصریح کرد: در پی این حملات، تدابیر فوری در استان انجام شده است. یک قرارگاه متشکل از ساختارهای مختلف در بدنه استانداری شکل گرفت که شامل قرارگاه اقتصادی و نیازمندی‌های کالاهای اساسی، قرارگاه حمل و نقل و سوخت، قرارگاه سیاسی و اجتماعی و قرارگاه اطلاع‌رسانی است، علاوه بر این، ستاد بحران تشکیل و پدافند غیرعامل در استانداری فعال شد. در حوزه پشتیبانی، ۲۵۵ اکیپ در حوزه‌های آب، برق، گاز و ارتباطات تشکیل شده و فعالیت‌های دستگاه‌های خدمت‌رسان نظیر ستاد بحران جمعیت هلال‌احمر و اورژانس با شدت بیشتری ادامه دارد.

معتمدیان تاکید کرد: نقاط آسیب‌پذیر در استان شناسایی و تدابیر لازم اتخاذ شده است، تا از تکرار چنین حملاتی و خسارت‌های بیشتر جلوگیری شود و امنیت و آرامش مردم بازگردد.

وی در خصوص اقدامات امنیتی استانداری تهران پس از تعرض رژیم صهیونیستی بر تضمین آرامش و تمهیدات امنیتی و انتظامی تاکید کرد و از همکاری فراجا و بسیج در تأمین امنیت، پیشگیری از سرقت و کنترل عوامل نفوذی خبر داد.

معتمدیان همچنین بر برقراری پست‌های ایست و بازرسی جهت حفظ نظم عمومی و مقابله با اقدامات عوامل معاند، و تشدید عملیات جمع‌آوری و طرد اتباع غیرمجاز تأکید کرد.

استاندار تهران افزود: ظرفیت اردوگاه‌های استان جهت این اقدامات افزایش یافته و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و حمل‌ونقل برای انتقال اتباع دستگیرشده به مرزهای کشور صورت می‌گیرد.

بخشودگی جرایم دیرکرد تسهیلات معوق از ابتدای خرداد تا پایان تیرماه

وی در زمینه رفاهی و مشکلات عمومی مردم، استاندار توضیح داد: پیگیری نارضایتی‌های عمومی در حوزه تأمین کالا، توزیع نیازهای معیشتی، تأمین و توزیع سوخت، فعالیت نانوایی‌ها و فروشگاه‌ها در اولویت است، همچنین، تمهیدات ترافیکی با همکاری پلیس راهور و پلیس راه فرماندهی‌های انتظامی تهران بزرگ، به‌خصوص در جاده‌های بین‌راهی، جهت تسهیل تردد مردم انجام شده است. برای بازار بزرگ تهران نیز هماهنگی کامل با اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی برای آغاز فعالیت صورت گرفته است.

معتمدیان درباره اقدامات اقتصادی گفت: قرارگاهی روزانه برای تأمین، رصد و پایش بازار تشکیل شده است، نظارت بر روند واردات کالا، اصلاح قیمت‌ها و تسریع در عرضه اقلام اساسی مانند روغن و برنج جزو برنامه‌ها است.

وی بر پخت حداکثری نانوایان و تأمین آرد لازم، بهره‌برداری سریع از آرد مازاد، و توزیع نان صنعتی تأکید کرد و گفت: همچنین، تدابیر ویژه برای حمل سریع آرد، واردات روزانه گوشت و مرغ، فعالیت تمامی کشتارگاه‌ها و واحدهای بسته‌بندی، و خدمت‌رسانی کامل به فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره بار از دیگر اقدامات است که در جریان است.

معتمدیان اضافه کرد: در صورت قطعی سامانه‌ها، عملیات بازار نباید متوقف شود و به همین منظور، تدابیر لازم اتخاذ شده است.

وی اعلام کرد: در جهت همراهی با مردم، جرایم دیرکرد تسهیلات معوق مربوط به بخشودگی شده و از ابتدای خرداد تا پایان تیر، شامل حال تسهیلات خرد می‌شود.

رؤسای اتحادیه‌هایی که در زمینه نظارت بر بازار همکاری نکنند، عزل می‌شوند

نماینده عالی دولت در استان تهران گفت: در حوزه تأمین کالا و سوخت، فعالیت زنجیره‌های توزیع در تهران با همکاری اتحادیه‌ها و واحدهای صنفی از روز ۳۱ فروردین آغاز شده است.

وی گفت: همچنین، برخی نانوایی‌ها به صورت دوگانه‌سوز تجهیز شده‌اند و امکان پیش‌بینی نانوایی‌های سیار برای رفع نیازهای اضطراری فراهم شده است.

معتمدیان اطمینان خاطر داد: مدیران استان هیچ کوتاهی نخواهند داشت و تلاش می‌کنند مشکلات معیشتی مردم برطرف شود.

وی افزود: در نهایت، تمامی ناظران بازار، در قالب گشت‌های مشترک تعزیرات و بازرسان، بر جلوگیری از احتکار، امتناع از فروش و گرانفروشی نظارت دارند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مردم می‌توانند موارد را از طریق سامانه‌های ۱۲۴ و ۱۳۶ گزارش دهند. برخورد قاطع با واحدهای صنفی خاطی، از جمله عزل رؤسای اتحادیه‌هایی که همکاری لازم را نداشتند، نیز در دستور کار قرار دارد.

معتمدیان بر اهمیت اطلاع‌رسانی صحیح و هماهنگی کامل بین دستگاه‌ها در این برهه حساس تأکید کرد و افزود: تمام امکانات و ظرفیت‌های استان در خدمت امنیت و رفاه شهروندان است.


همچنین طبق گزارش رسانه ها آمریکا و اسرائیل در ۲۴ ساعت گذشته به مناطق زیر حمله شده است:

  •  تبریز | سه نقطه | یک شهید
  • نطنز | تاسیسات هسته‌ای | بدون شهید (توسط آمریکا)
  • اصفهان | تاسیسات هسته‌ای | بدون شهید (توسط آمریکا)
  •  فردو | تاسیسات هسته‌ای | بدون شهید (توسط آمریکا)
  • قم | پادگان مصطفی خیمینی | ۴ شهید
  • اهواز | جاده اندیمشک | بدون شهید
  • کرمانشاه | حاشیه شهر | بدون شهید
  • نفت‌شهر سومار | ۵ شهید
  • بوشهر | ۲ نقطه در حوالی شهر | بدون شهید
  • قزوین | نقطه‌ای در حوالی شهر | یک شهید
  • شاهرود | نقطه‌ای در حاشیه شهر | بدون شهید
  • یزد | ۲ منطقه نظامی | بدون شهید

سرویس: سیاسی
کلید واژگان: استاندار تهران / حملات متعدد رژیم صهیونیستی / نقاط مورد اصابت پایتخت