نورنیوز https://nournews.ir/n/229568
کد خبر: 229568
31 خرداد 1404

پس از یک هفته نرخ طلا و سکه اعلام شد


رئیس اتحادیه طلا و جواهر از تثبیت نسبی قیمت‌ها خبر داد و اعلام کرد: پس از یک هفته وقفه، نرخ رسمی طلا و سکه امروز اعلام شد؛ شهروندان فعلاً از خرید و فروش هیجانی پرهیز کنند تا بازار به ثبات نهایی برسد.

نورنیوز - گروه اقتصادی: پس از یک هفته تعلیق در اعلام رسمی نرخ طلا و سکه، اتحادیه طلا و جواهر امروز بالاخره نرخ‌ها را اعلام کرد. رئیس اتحادیه از تثبیت نسبی قیمت‌ها خبر داده و از شهروندان خواست با صبوری، خرید و فروش خود را به زمان مناسب‌تری موکول کنند.

نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، گفت: هفته گذشته به دلیل نیمه‌تعطیل بودن بازار و کاهش شدید معاملات فیزیکی، قیمت‌های منتشرشده در فضای مجازی مبنای درستی نداشتند و این موضوع بستر را برای سودجویی برخی افراد فراهم کرد.

وی افزود: امروز ۳۱ خرداد ۱۴۰۴، قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار ۷ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان، سکه طرح جدید ۷۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، سکه طرح قدیم ۷۴ میلیون تومان، نیم‌سکه ۴۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه ۲۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سکه یک‌گرمی بانک مرکزی ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش تهران، گفت : به این دلیل که معاملات به حداقل خود رسیده اند، این قیمت ها بر اساس انس جهانی طلا،‌بازار ارز و بازار داخلی طلا معین شده اند.  


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: قیمت طلا / قیمت سکه / طلا و سکه / نرخ طلا / طلا و جواهر / قیمت سکه و طلا