نورنیوز https://nournews.ir/n/229435
کد خبر: 229435
30 خرداد 1404

ترخیص ۷۰ هزار تن کالای اساسی از گمرک


در 24 ساعت گذشته، با تلاش مستمر و هماهنگی بین سازمان‌های مختلف واردات کالاهای اساسی همچنان به‌طور شبانه‌روزی ادامه داشت تا نیازهای ضروری مردم در کمترین زمان ممکن تأمین شود.

نورنیوز - گروه اقتصادی: گمرک ایران اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۷۰ هزار تن کالای اساسی از گمرکات مختلف کشور ترخیص و وارد بازار داخلی شده است. این اقدام با همکاری و همدلی سازمان‌های همکار، بازرگانان، ترخیص‌کاران و تلاش شبانه‌روزی کارکنان گمرک به انجام رسید.

گمرک ایران با هدف تسهیل روند واردات کالاهای اساسی، فرایند ترخیص این محصولات را به صورت شبانه‌روزی در گمرکات اجرایی کشور انجام می‌دهد. این روند موجب افزایش سرعت و کاهش زمان انتظار برای واردات کالاهای ضروری به کشور می‌شود.

در این مدت، حجم زیادی از کالاهای اساسی مانند گندم، برنج، روغن خوراکی و شکر از گمرکات کشور ترخیص و وارد بازار داخلی شده‌اند که این موضوع نقش بسزایی در تأمین نیازهای مصرفی مردم خواهد داشت.

با توجه به نیازهای اقتصادی کشور و اهمیت تأمین مایحتاج اساسی مردم، گمرک ایران به عنوان یکی از ارگان‌های کلیدی در واردات کالاهای ضروری، در تلاش است تا با کاهش زمان ترخیص و تسریع در فرآیندهای گمرکی، به رفع نیازهای بازار کمک کند.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: گمرک / کالاهای اساسی / ترخیص کالا گمرکی