معاون امنیتی استانداری اصفهان اعلام کرد ساعاتی پیش حملهای به یکی از مراکز وابسته به وزارت دفاع در اصفهان رخ داده است و خسارات احتمالی در حال بررسی است. وی شایعه حمله به پالایشگاه اصفهان را بهشدت تکذیب کرد و آن را بیاساس دانست.
نورنیوز-گروه سیاسی: در پی گزارشهایی از شنیدهشدن صدای انفجار در بخشهایی از شهر اصفهان، معاون امنیتی و انتظامی استانداری این استان اعلام کرد که ساعاتی پیش یکی از مراکز وابسته به وزارت دفاع هدف حملهای قرار گرفته و در حال حاضر تیمهای ارزیاب در حال بررسی میزان خسارات هستند.
وی تأکید کرد که جزئیات بیشتر این حادثه پس از بررسی دقیق توسط نهادهای ذیربط اعلام خواهد شد. همچنین بر اساس اظهارات رسمی این مقام، برخلاف برخی اخبار منتشرشده در فضای مجازی، هیچگونه حملهای به پالایشگاه نفت اصفهان صورت نگرفته و این خبر کاملاً کذب و بیپایه است.