نورنیوز https://nournews.ir/n/228532
کد خبر: 228532
25 خرداد 1404

آرامش و رونق در بازارهای تهران؛ اصناف به روال عادی بازگشتند


امروز یکشنبه 25 خردادماه، بازارهای تهران به‌صورت عادی و طبق روال همیشگی باز هستند. اتاق اصناف تهران اعلام کرد که تمامی اتحادیه‌ها، واحدهای صنفی، بازارها و پاساژها در پایتخت فعالیت‌های خود را بدون وقفه ادامه خواهند داد تا فرصتی طلایی برای خرید و رونق اقتصادی فراهم شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: اتاق اصناف تهران در اطلاعیه‌ای رسمی اعلام کرد که تمامی بازارها، پاساژها، اتحادیه‌ها و واحدهای صنفی در شهر تهران امروز یکشنبه ۲۵ خردادماه طبق روال عادی و ساعات معمول فعالیت خواهند داشت. این خبر خوش برای کسبه و خریداران به معنای ادامه فعالیت‌های اقتصادی و رفاه بیشتر شهروندان است.

بازار تهران که قلب تپنده اقتصاد محلی محسوب می‌شود، پس از دوره‌های کوتاه تعطیلی یا محدودیت‌های پیشین، بار دیگر به روی مردم و کسبه باز شده است تا جریان خرید و فروش به شکل پایدار ادامه یابد. این بازگشایی به معنای افزایش فرصت‌های شغلی، گردش مالی و پویایی اقتصادی در پایتخت است.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: کالاهای اساسی / اتاق اصناف تهران / واحدهای صنفی / کالاهای اساسی کشاورزی / اتحادیه‌ها / بازارها / بازارهای تهران