نورنیوز https://nournews.ir/n/228416
کد خبر: 228416
24 خرداد 1404

پادشاه اردن حمله اسرائیل به ایران را محکوم کرد


پادشاه اردن با محکوم کردن حمله اسرائیل به ایران، این اقدام را مغایر قوانین بین‌المللی و تهدیدی جدی برای ثبات منطقه دانست. او تأکید کرد که اردن هرگز به میدان نبرد تبدیل نخواهد شد و امنیت شهروندان این کشور خط قرمز است.

نورنیوز-گروه سیاسی: ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن، در واکنش به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به ایران، با صراحت این اقدام را محکوم و آن را مخالف با حقوق بین‌الملل و ناقض حاکمیت ملی ایران دانست.

او هشدار داد که چنین تجاوزاتی تنها منجر به افزایش تنش و بحران در منطقه خواهد شد.

پادشاه اردن بر لزوم تلاش‌های بین‌المللی برای دستیابی به ثبات در خاورمیانه تأکید کرد و اظهار داشت که امنیت مردم منطقه نباید قربانی منافع قدرت‌های متجاوز شود. وی در سخنانی روشن اعلام کرد که اردن نه تنها در هیچ درگیری وارد نخواهد شد، بلکه اجازه نخواهد داد خاک این کشور برای اهداف نظامی علیه کشورهای دیگر مورد سوء‌استفاده قرار گیرد.

عبدالله دوم در ادامه افزود: «کشور ما میدان هیچ نبردی نخواهد شد و اجازه نخواهیم داد امنیت، ثبات یا ایمنی شهروندان‌مان به خطر افتد.» او این پیام را به عنوان هشدار و اعلام موضع رسمی دولت اردن در برابر هرگونه تشدید بحران نظامی در منطقه صادر کرد.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ایران / حمله اسرائیل / محکوم کردن / خط قرمز / پادشاه اردن / ثبات منطقه / قوانین بین‌المللی / امنیت شهروندان / تهدید جدی