نورنیوز https://nournews.ir/n/227357
کد خبر: 227357
17 خرداد 1404

طرح جدید سربازی برای مشمولان غایب اجرا می شود+جزییات طرح


نظام وظیفه با اعلام طرحی جدید، فرصت انجام خدمت سربازی برای مشمولان غایب بیش از 3 و 8 سال را فراهم کرده است؛ این افراد در صورت رعایت مقررات و انجام وظیفه، از بخشش اضافه خدمت، کسری و دوره‌های مهارتی رایگان با تسهیلات اشتغال 150 میلیونی بهره‌مند خواهند شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی : معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از تسهیلات ویژه برای مشمولان غایب بیش از ۳ و ۸ سال خبر داد و اعلام کرد: با تدابیر جدید ستاد کل نیروهای مسلح، شرایطی فراهم شده تا این دسته از افراد با شرکت در طرح‌های قانونی، خدمت سربازی خود را انجام دهند و از مزایای خاصی برخوردار شوند.

سرهنگ اکبر معادلی، با اشاره به اجرای این طرح در استان اصفهان، گفت: مشمولان غایب با بیش از ۳ سال غیبت می‌توانند در یگان‌های فرماندهی انتظامی استان اصفهان خدمت کنند. در صورت رعایت مقررات و داشتن حسن رفتار، اضافه خدمت آن‌ها بخشیده خواهد شد.

وی افزود: برای مشمولان با بیش از ۸ سال غیبت نیز طرح «انصار» در سپاه پاسداران در نظر گرفته شده است. این افراد در مراکز سپاه استان با لباس شخصی و به‌صورت منعطف به کار گرفته می‌شوند و ضمن انجام خدمت قانونی، از بخشش اضافه خدمت و حتی کسری خدمت برخوردار خواهند شد.

معادلی در ادامه از برگزاری دوره‌های مهارتی رایگان برای سربازان خبر داد و اظهار داشت: این آموزش‌ها با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای برگزار می‌شود و پس از پایان خدمت، گواهینامه رسمی صادر می‌شود. سربازان ماهر می‌توانند از تسهیلات اشتغال ۱۵۰ میلیون تومانی با بازپرداخت بلندمدت بهره‌مند شوند.

او همچنین تأکید کرد: عدم تعیین وضعیت خدمت وظیفه عمومی موجب محرومیت از بسیاری از حقوق شهروندی نظیر دریافت وام، مدارک تحصیلی، پروانه کسب، استخدام، و حتی دریافت مستمری خواهد شد. علاوه‌ بر این، اشتغال مشمولان غایب در مراکز خصوصی و دولتی ممنوع است و کارفرمایان متخلف مشمول جریمه‌های سنگین خواهند شد.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: سربازی / خدمت سربازی / نظام وظیفه / مشمولان غایب / بخشش اضافه خدمت / تسهیلات اشتغال / طرح «انصار»