نورنیوز https://nournews.ir/n/227315
کد خبر: 227315
17 خرداد 1404
شوک جدید به افکار عمومی درتهران؛

از دختران نوجوان تکواندوکار،هنوز خبری نیست/ پلیس آگاهی تشکیل پرونده داد


دو دختر تکواندوکار به نام‌های یسنا شه‌گلی و سارا اقبال‌شاه، پنجشنبه 15 خرداد از خانه‌شان در محله کوهسار تهران بیرون رفتند و هنوز برنگشته‌اند. پلیس تهران پرونده مفقودی آن‌ها را تشکیل داده و در اداره 4 پلیس آگاهی در حال بررسی و پیگیری است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: در پی گزارش‌های منتشر شده در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی درباره مفقود شدن دو دختر تکواندوکار، پلیس تهران بزرگ اعلام کرد پرونده این دو ورزشکار جوان تشکیل شده و تحت بررسی قرار دارد. یسنا شه‌گلی و سارا اقبال شاه، دو دوست و تکواندوکار اهل محله کوهسار شهران در غرب تهران، روز پنجشنبه ۱۵ خرداد ماه از خانه خارج شدند و تاکنون هیچ خبری از آن‌ها در دسترس نیست.

پلیس تهران بلافاصله پس از اطلاع از موضوع، اقدامات پیگیری لازم را آغاز کرد و پرونده این دو دختر در اداره ۴ پلیس آگاهی تهران به دقت بررسی می‌شود. هنوز هیچ اطلاعی از محل حضور یا وضعیت این دو ورزشکار در دسترس نیست و نیروهای انتظامی ضمن بررسی کامل موضوع، از شهروندان خواسته‌اند در صورت داشتن هرگونه اطلاعات، موضوع را به پلیس اطلاع دهند.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: پرونده / پلیس تهران / مفقودی / تکواندوکار / بررسی و پیگیری / پرونده مفقودی / دو دختر / سارا اقبال شاه / سارا اقبال‌شاه / محله کوهسار / یسنا شه گلی / یسنا شه‌گلی