در آستانه عید سعید قربان، متروی تهران با هدف تسهیل تردد نمازگزاران به محل اقامه نماز در دانشگاه تهران، برنامه سرویسدهی ویژهای را اجرا خواهد کرد. با افزایش حرکت قطارها از ساعت 6 صبح، حملونقل ریلی در این روز با ظرفیت تقویتشده در خدمت مردم خواهد بود.
نورنیوز-گروه اجتماعی: بهمناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان، متروی تهران تمهیدات ویژهای برای تسهیل رفتوآمد نمازگزاران به محل اقامه نماز عید در دانشگاه تهران تدارک دیده است. رضا حشمتی قائممقام عملیات شرکت بهرهبرداری مترو تهران با اعلام این خبر گفت: از ساعت ۶ صبح روز عید، تمام خطوط مترو با آمادگی کامل کارکنان و استفاده حداکثری از امکانات فعال خواهند بود.
در این روز، تعداد حرکت قطارها در کلیه خطوط افزایش مییابد و نسبت به برنامه معمول روزهای تعطیل، خدماترسانی با ظرفیت بیشتری انجام خواهد شد. هدف از این اقدام، فراهم آوردن شرایطی ایمن، سریع و پاک برای جابهجایی نمازگزاران و تسهیل حضور آنان در این مراسم معنوی و باشکوه است. تا پایان مراسم نماز، سرویسدهی مترو بهصورت ویژه ادامه خواهد داشت.