نورنیوز https://nournews.ir/n/226625
کد خبر: 226625
12 خرداد 1404

پسکوف: کرملین با دقت اظهارات ترامپ را زیر نظر دارد


سخنگوی کرملین اعلام کرد که مسکو با دقت اظهارات ترامپ را دنبال می‌کند و با آرامش واکنش نشان خواهد داد. پسکوف افزود: «ادامه ترمیم روابط روسیه و آمریکا برای منافع ملی روسیه حیاتی است؛ هرچند دیدار حضوری پوتین و ترامپ در 2025 هنوز قطعی نیست.»

نورنیوز-گروه بین الملل: دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، اعلام کرد که مسکو با دقت تمام اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا را دنبال می‌کند و به هر کلمه و نکته‌ای که او بر آن تأکید دارد، توجه ویژه‌ای می‌کند. وی در عین حال تأکید کرد: «واکنش روسیه به سخنان ترامپ با آرامش و خویشتنداری صورت خواهد گرفت.»

پسکوف افزود: «منافع ملی روسیه در اولویت است و ادامه روند ترمیم روابط دو جانبه با آمریکا، به سود این منافع خواهد بود. این در حالی است که یوری اوشاکوف، دستیار رئیس جمهور روسیه، پیش‌تر اعلام کرده بود احتمال دیدار حضوری میان ولادیمیر پوتین و ترامپ در سال ۲۰۲۵ کم است و هنوز توافق خاصی در این زمینه حاصل نشده است. او گفت که چنین دیداری نیازمند آمادگی دقیق است.»

رسانه‌ها نیز گزارش داده‌اند: «در تاریخ ۱۹ ماه مه، گفت‌وگوی تلفنی دو ساعته و طولانی میان پوتین و ترامپ برگزار شد که رئیس جمهور روسیه آن را معنادار و صریح توصیف کرد.»

نشریه آمریکایی پولیتیکو نیز گزارش داده که ترامپ بیشتر از پایان دادن به جنگ اوکراین، هدفش بازتنظیم روابط با روسیه است و در این مسیر فشار کمتری به مسکو وارد می‌کند تا به روابط شکننده موجود آسیب نزند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: آمریکا / روسیه / ترامپ / مسکو / سخنگوی کرملین