نورنیوز https://nournews.ir/n/226612
کد خبر: 226612
12 خرداد 1404

هشدار شدید رم به تل‌آویو: محاصره غزه را پایان دهید


رئیس‌جمهور و وزیر خارجه ایتالیا با محکوم کردن ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه، گرسنگی دادن به مردم این منطقه را «غیرانسانی» خواندند و خواستار توقف فوری جنگ و ورود کمک‌های بشردوستانه شدند.

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس‌جمهور ایتالیا با انتقاد از وضعیت انسانی در نوار غزه، گرسنگی دادن به مردم این منطقه را «غیرانسانی» توصیف کرد و خواستار اقدام فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه شد. وی تأکید کرد که اسرائیل باید اجازه ورود این کمک‌ها را بدهد و ادامه این وضعیت به‌ویژه برای کودکان و سالمندان، از نظر اخلاقی و انسانی غیرقابل قبول است.

در همین راستا، آنتونیو تاجانی، وزیر امور خارجه ایتالیا نیز از ادامه جنگ علیه نوار غزه و پیامدهای فاجعه‌بار آن بر غیرنظامیان ابراز نگرانی کرد. او اعلام کرد که حملات اسرائیل باید متوقف شود و اخراج فلسطینیان از سرزمین خود کاملاً مردود است.

تاجانی پیش‌تر نیز در پارلمان ایتالیا خواهان توقف فوری بمباران غزه، از سرگیری ارسال کمک‌های بشردوستانه و رعایت حقوق بین‌الملل شد. او هشدار داد که هرگونه کوچ اجباری مردم فلسطین از نوار غزه، نقض آشکار قوانین بین‌المللی است و جهان نباید در برابر آن سکوت کند.

جنگ اخیر رژیم صهیونیستی علیه غزه که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شده، با دو هدف نابودی حماس و بازگرداندن اسرا همراه بود، اما شکست در تحقق این اهداف موجب شد که طرفین در ژانویه ۲۰۲۵ به توافق آتش‌بس و مبادله اسرا برسند.

با این حال، رژیم صهیونیستی در اسفند ۱۴۰۳ با نقض آتش‌بس، حملات خود به غزه را از سر گرفت؛ اقدامی که اکنون موجی از اعتراضات جهانی، از جمله از سوی مقام‌های بلندپایه ایتالیا را به دنبال داشته است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: حملات رژیم صهیونیستی / بحران غزه / آنتونیو تاجانی / ایتالیا اسرائیل