نورنیوز https://nournews.ir/n/226204
کد خبر: 226204
8 خرداد 1404

تردد زائران حج فقط در مکه و مدینه مجاز است


سازمان حج و زیارت اعلام کرد زائران حج در ایام موسم حج تنها مجاز به تردد در شهرهای زیارتی مکه و مدینه هستند و هرگونه سفر به دیگر شهرهای عربستان سعودی با ویزای زیارتی ممنوع است.

نورنیوز-گروه اجتماعی : سازمان حج و زیارت در اطلاعیه‌ای رسمی تأکید کرد که زائران ایرانی و دیگر کشورهای اسلامی در ایام حج تنها مجاز به تردد در شهرهای زیارتی عربستان، یعنی مکه مکرمه و مدینه منوره هستند.

طبق این اطلاعیه، ویزای صادرشده برای زائران حج، صرفاً ویزای زیارتی است و بر اساس مقررات دولت عربستان سعودی، تردد به سایر شهرهای غیر زیارتی مانند ریاض، جده، دمام یا سایر مناطق، ممنوع بوده و نقض قوانین تلقی می‌شود.

سازمان حج و زیارت ضمن هشدار به زائران و کاروان‌ها، اعلام کرد در صورت مشاهده خروج زائران از محدوده مجاز، تبعات قانونی و حتی اخراج از عربستان برای افراد متخلف وجود خواهد داشت.

این تصمیم در راستای مدیریت منسجم‌تر امنیتی و اجرایی عربستان در ایام حج اتخاذ شده و شامل تمامی حجاج از کشورهای مختلف اسلامی است.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: عربستان سعودی / سازمان حج و زیارت / مکه / مدینه / زائران حج / ایام موسم حج / شهرهای زیارتی / ویزای زیارتی