نورنیوز https://nournews.ir/n/226153
کد خبر: 226153
8 خرداد 1404

تصحیح الکترونیکی امتحانات نهایی؛ گامی بزرگ برای عدالت آموزشی


معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: تصحیح امتحانات نهایی دانش‌آموزان به صورت الکترونیکی و توسط دبیران متخصص انجام می‌شود؛ اقدامی نوین برای ارتقاء دقت و عدالت آموزشی در کشور.

نورنیوز-گروه اجتماعی : حجت‌الاسلام علی لطیفی، معاون وزیر آموزش و پرورش، از تحول جدیدی در روند برگزاری و تصحیح امتحانات نهایی دانش‌آموزان خبر داد. به گفته وی، برگه‌های امتحانی نهایی هر درس از این پس به صورت الکترونیکی و توسط دبیر متخصص همان درس تصحیح می‌شود؛ اقدامی که در راستای ارتقاء کیفیت و دقت در ارزیابی دانش‌آموزان صورت گرفته است.

لطیفی با تأکید بر عدالت آموزشی و کاهش خطای انسانی در فرآیند تصحیح اوراق امتحانی، این تصمیم را گامی مهم در به‌روز شدن نظام ارزیابی دانست. او همچنین اشاره کرد که برای جلوگیری از هرگونه اختلال، به‌ویژه قطع برق در زمان برگزاری امتحانات، هماهنگی‌های لازم با وزارت نیرو انجام شده است.

وی افزود: برخی از حوزه‌های امتحانی به ژنراتورهای اضطراری نیز تجهیز شده‌اند تا در صورت بروز مشکلات فنی، امتحانات بدون وقفه برگزار شود. این تمهیدات نشان از آمادگی کامل وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات در شرایطی استاندارد و امن دارد.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: امتحانات نهایی / عدالت آموزشی / دانش‌آموزان / تصحیح امتحانات نهایی / معاون وزیر آموزش و پرورش