نورنیوز https://nournews.ir/n/225982
کد خبر: 225982
7 خرداد 1404

رادان: اتباع غیرمجاز شناسایی، دستگیر و از کشور طرد می‌شوند


سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور، با تأکید بر برخورد قانونی با اتباع خارجی غیرمجاز، از شناسایی، دستگیری و طرد این افراد خبر داد. وی همچنین از بهره‌برداری رسمی 20 پروژه جدید انتظامی در شرق استان تهران خبر داد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور، در مراسم بهره‌برداری از پروژه‌های جدید انتظامی در شرق استان تهران اعلام کرد که برخورد با اتباع خارجی غیرمجاز در دستور کار جدی پلیس قرار دارد. وی تأکید کرد: «برخی اتباع خارجی بدون رعایت ضوابط قانونی، از مسیرهای غیرمجاز وارد کشور می‌شوند. این افراد تحت حمایت قانون نیستند و به دلیل نقض حاکمیت ملی باید شناسایی، دستگیر و به اردوگاه‌های ویژه هدایت شوند. پس از طی فرآیند قانونی، این افراد از کشور طرد خواهند شد.»

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به ضرورت حفظ امنیت ملی گفت: «ورود غیرقانونی به کشور اقدامی است که نمی‌توان در برابر آن بی‌تفاوت بود و پلیس در این زمینه با قاطعیت عمل خواهد کرد.»

وی در ادامه افزود: «امروز شاهد افتتاح رسمی ۲۰ پروژه مختلف انتظامی در سطح شرق استان تهران هستیم. این پروژه‌ها شامل ساختمان‌های ستاد فرماندهی، کلانتری‌ها، پاسگاه‌ها، یگان‌های پلیس تخصصی، مراکز بهداری و منازل سازمانی هستند.»

سردار رادان تأکید کرد: «این پروژه‌ها نتیجه تلاش شبانه‌روزی همکارانمان در نیروی انتظامی است و نشان از عزم جدی ما در توسعه زیرساخت‌های امنیتی و خدماتی دارد. در ماه‌های آینده نیز تعداد بیشتری از پروژه‌ها که در حال تکمیل هستند، به بهره‌برداری خواهند رسید.»

وی ابراز امیدواری کرد که این اقدامات موجب ارتقاء نظم، امنیت و رفاه مردم در مناطق مختلف کشور شود.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: نیروی انتظامی / سردار رادان / اتباع غیر مجاز / حاکمیت قانون