نورنیوز https://nournews.ir/n/225973
کد خبر: 225973
7 خرداد 1404

۳۱۰ کارمند سازمان ملل در موشک باران های غزه جان خود را از دست دادند!


کمیسر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل (آنروا) اعلام کرد از آغاز جنگ غزه تاکنون، 310 نفر از کارکنان این نهاد در جریان حملات جان باخته‌اند؛ آماری تکان‌دهنده که بیانگر شدت بحران انسانی و شرایط ناامن و غیرقابل تحمل در غزه است.

نورنیوز-گروه بین الملل: کمیسر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که از ابتدای درگیری‌ها در نوار غزه، تاکنون ۳۱۰ نفر از کارکنان این نهاد جان خود را از دست داده‌اند. این آمار، که بالاترین تلفات ثبت‌شده میان نیروهای امدادی سازمان ملل در یک بحران انسانی است، زنگ خطری جدی برای جهان به شمار می‌رود.

وی تأکید کرد که جان باختن این تعداد امدادگر، نشان‌دهنده شدت بی‌سابقه بحران انسانی در غزه و شرایط بسیار دشوار و ناامن برای فعالیت‌های بشردوستانه در این منطقه است. در حالی که نهادهای بین‌المللی تلاش دارند کمترین حمایت را از مردم غیرنظامی فراهم کنند، خود نیز تبدیل به قربانی خشونت بی‌پایان شده‌اند.

کمیسر کل آنروا خواستار حمایت فوری و عملی جامعه جهانی از امدادگران و غیرنظامیان در غزه شد و هشدار داد که ادامه این روند، نظام امدادرسانی در غزه را به‌طور کامل فلج خواهد کرد. این آمار دردناک، بازتابی از فاجعه‌ای است که نیازمند واکنش فوری بین‌المللی است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / اسرائیل / غزه / فلسطین / سازمان ملل