نورنیوز https://nournews.ir/n/224537
کد خبر: 224537
28 اردیبهشت 1404

طبیعت سمنان می‌درخشد؛ شکوفایی شقایق‌ها در دشت میامی + فیلم


جشنواره رنگارنگ دشت شقایق کالپوش با حضور پرشور گردشگران و طبیعت‌دوستان در شهرستان میامی استان سمنان برگزار شد. این دشت با زیبایی خیره‌کننده‌اش به بهشتی در دل طبیعت ایران تبدیل شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی :  دشت شقایق کالپوش، واقع در ۱۵۰ کیلومتری شهرستان میامی، در روزهای گذشته میزبان جشنواره‌ای باشکوه با حضور مردم، گردشگران و علاقه‌مندان به طبیعت بود. این دشت زیبا که در فصل بهار با فرش سرخ شقایق‌ها می‌درخشد، هرسال در اردیبهشت‌ماه به یکی از محبوب‌ترین مقاصد گردشگری طبیعت ایران تبدیل می‌شود.

جشنواره دشت شقایق امسال نیز با برگزاری برنامه‌های فرهنگی، اجرای موسیقی محلی، نمایشگاه صنایع‌دستی و غرفه‌های بومی محلی، رنگ و بویی ویژه به منطقه کالپوش بخشید. خانواده‌ها، عکاسان، فعالان گردشگری و طبیعت‌گردان از نقاط مختلف کشور به این منطقه آمده بودند تا لحظاتی ناب در قلب طبیعت بکر سمنان تجربه کنند.

فرماندار میامی در حاشیه این مراسم، هدف از برگزاری جشنواره را توسعه گردشگری طبیعی، معرفی ظرفیت‌های منطقه کالپوش و حمایت از فرهنگ و هنر بومی عنوان کرد. وی تأکید کرد با سرمایه‌گذاری و معرفی مناسب، دشت شقایق می‌تواند به یکی از قطب‌های اصلی گردشگری در کشور بدل شود.


جهت مشاهده ویدئو، بارکد بالا را اسکن کنید.

سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: استان سمنان / بهشت طبیعت ایران / جشنواره رنگارنگ / دشت شقایق / شهرستان میامی / طبیعت‌دوستان / کالپوش